HMDNokiaYleinen

HMD Global laajensi Nokia-puhelimien valikoimaa Yhdysvalloissa – Nokia 2 V Tella julkaistiin

HMD Global on laajentanut tänään Nokia-puhelimiensa valikoimaa Yhdysvaltojen markkinoilla julkaisemalla uuden Nokia 2 V Tella -puhelimen operaattori Verizonin valikoimiin. Kyseessä on lähes täysin sama puhelin, joka julkaistiin jo kesällä Nokia C2 Tava- ja Nokia C2 Tennen -mallinimillä Cricket Wirelessin valikoimiin.

Nyt uusi Nokia 2 V Tella tarjoaa siis 5,45 tuuman suuruisen LCD-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on myös 18:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaamassa MediaTek Helio A22 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Lisäksi HMD Global on varustellut puhelimet microSD-muistikorttipaikalla, USB-C-tyypin latausliittimellä sekä kuulokeliittimellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on kaksoiskamera takaosassa, joka koostuu 8 megapikselin pääkamerasta ja 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosan kameran tarkkuus on 5 megapikseliä ja sen kaverina on myös salamavalo. Nokia 2 V Tella -puhelimissa kerrotaan olevan myös Android 10 -käyttöjärjestelmä, irrotettava 3000 milliampeeritunnin akku sekä FM-radio.

Yhdysvalloissa Nokia 2 V Tella tulee saataville sinisessä väriversiossa 89 dollarin hintaan. Puhelimen myynti on alkanut Walmartin myymälöissä sekä verkkokaupassa, jonka lisäksi puhelin tulee myöhemmin tässä kuussa saataville Verizonin myymälöihin ja verkkokauppaan.

Lähde: HMD Global

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD