HMDNokiaYleinen

HMD Global julkaisi jo julkaistut Nokia Essential Wireless -kuulokkeet – myynti alkaa Euroopassa 59 euron hintaan

HMD Global on esitellyt tänään Euroopan markkinoille Nokia Essential Wireless -kuulokkeet, jotka tulevat laajentamaan yhtiön audiotuotteiden portfoliota. Kuulokkeet ovat itsessään varsin perinteiset, mutta niiden mielenkiintoisin seikka löytyy niiden valmistajasta, joka ei ole itse asiassa suomalainen HMD Global.

Katse kuulokkeissa kiinnittyy niiden taustoihin, sillä kyseessä eivät ole edes kovin uudet kuulokkeet, eikä myöskään HMD Globalin valmistamat tai kehittämät. Nokia kertoi jo heinäkuussa lisensoineensa Nokia-brändin käytettäväksi kiinalaiselle RichGo Technology -yritykselle, joka on myös tunnettu Phillipsin mobiililisälaitteiden valmistajana. RichGo Technology kehittää ja valmistaa Nokia-merkkisiä kuulokkeita ja mobiililisälaitteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi jo heinäkuussa julkaistuista kuulokkeista olivat ovat Nokia Essential Wireless Headphones (E1200), jotka ovat täysin samat kuulokkeet kuin nyt HMD Globalin ilmoittamat kuulokkeet. HMD Global toimii kuulokkeiden jakelijana Euroopassa, koska RichGo Technology pystyy käyttämään Nokia-brändiä ainoastaan Kiinan ja Hong Kongin markkinoilla.

Nokia Essential Wireless -kuulokkeet ovat langattomat kuulokkeet, jotka tarjoavat Bluetooth 5.0 -yhteyden sekä 10 metrin toimintasäteen. Akunkestosta on vastaamassa 500 milliampeeritunnin akku, joka takaa jopa 40 tuntia musiikin toistoa. Akkua joudutaan kuitenkin lataamaan keskimäärin jopa 3 tuntia. Kuulokkeissa on myös yksi mikrofoni, joten niiden kautta voidaan puhua myös puheluita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Itse kuulokkeiden äänentoistosta on vastaamassa 40 mm elementit, joiden kerrotaan tarjoavan muun muassa vaikuttavan bassontoiston. Kuulokkeet ovat malliltaan korvat peittävät ja ne ovat kokoon taitettavat. Kuulokkeissa on myös tuki Google Assistantille sekä Sirille. Kuulokkeita voidaan käyttää myös langallisesti johdon avustuksella.

Nokia Essential Wireless -kuulokkeet tulevat saataville ainoastaan mustassa väriversiossa ja hintaa löytyy 59 euroa. Myynti alkaa HMD Globalin mukaan marraskuussa 2020 Nokian sivujen kautta sekä valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Lähde: HMD Global

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ei kiitos.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD