AndroidHMDNokiaYleinen

HMD Global peruutti odotetun Nokia X5 -puhelimen julkaisun

HMD Global on peruuttanut tänään Kiinassa Nokia X5 -puhelimen julkaisutilaisuuden. Puhelin piti esitellä tänään 11. heinäkuuta kello 15.00 Suomen aikaa, mutta syystä tai toisesta julkaisua on jouduttu lykkäämään. HMD Global kertoi asiasta tänään hallitsemallaan Nokia Mobile -tilillä Weibossa.

Weibo-tilillä vakuutellaan, että uusia Nokia X -malliston puhelimia tullaan julkaisemaan lisää ”lähipäivinä”, eikä tarkkaa aikataulua annettu tulevalle julkaisulle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan tänään julkaistavaksi odotetussa Nokia X5 -puhelimessa piti olla 5,86 tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 720 x 1520 pikseliä. Vuotokuvien perusteella Nokia X5 tulee samaan myös suuremman näyttöloven kuin aikaisemmin julkaistu Nokia X6 -puhelin. RAM-muistia puhelimessa on korkeintaan 6 gigatavua, jonka lisäksi tallennustilaa on 32 tai 64 gigatavua. Akun kooksi on odotettu 3000 milliampeerituntia. Käyttöjärjestelmänä on heti julkaisun yhteydessä Android 8.1 Oreo. Kameroita puhelimeen on lupa odottaa kolme. Pääkamera on 13 megapikseliä, jonka kaverina on todennäköisesti 5 megapikselin sensori. Etukameran koko on 8 megapikseliä. Tehoista puhelimessa pitäisi huolehtia MediaTekin kehittämä järjestelmäpiiri.

Lähde: Nokia Mobile (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ei tulisi ikävä moista lovihirvitystä vaikka peruisivat sen kokonaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android