AndroidXiaomiYleinen

Xiaomi julkaisee uuden Mi Max 3 -puhelimen ensi viikolla – ”Suuri näyttö, suurempi akku”

Xiaomi on tänään paljastanut julkaisevansa uuden Mi Max 3 -puhelimen ensi viikolla. Tarkka julkaisupäivä on 19. heinäkuuta, eli tasan viikon päästä. Asiasta kertoo Twitterissä Xiaomin Kiinan ulkopuolisten tuote- ja markkinointitiimien johtaja Donovan Sung.

Twiitissä Sung kirjoittaa, että jotain iso on tulossa ja jatkaa vihjailua vielä lauseella ”Suuri näyttö, suurempi akku”. Lisäksi twiitissä paljastetaan suoraan kyseessä olevan Mi Max 3 -puhelin. Tällä hetkellä Mi Max 3 -puhelimesta tiedetään lähes kaikki yksityiskohdat, sillä laite on käväissyt Kiinan televiranomaisen Tenaan testattavana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan julkaisemien kuvien perusteella puhelimessa olisi 18:9-kuvasuhteen näyttö, metallinen rakenne, kaksoiskamera sekä sormenjälkilukija laitteen takaosassa. Julkaistujen teknisien tietojen mukaan laitteen mitat ovat 176,15 × 87,4 × 7,99 millimetriä ja painoa on 221 grammaa. Näytön kooksi ilmoitetaan 6,9 tuumaa ja tarkkuutta on 2160 x 1080 pikseliä. Myöskin akun on ilmoitettu olevan massiivinen 5400 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Tenaa ei paljasta tulevan puhelimen järjestelmäpiiriä, mutta sen pitäisi olla todennäköisesti keskiluokan Snapdragon 636 tai Snapdragon 710. RAM-muistiksi Tenaa ilmoittaa 3, 4 tai 6 gigatavua mallista riippuen, kun taas sisäistä tallennustilaa on 32, 64 tai 128 gigatavua. Puhelin tukee lisäksi muistikorttia aina 128 gigatavuun asti. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 8.1 Oreo, jonka päällä toimii Xiaomin oma MIUI-käyttöliittymä. Kameroiden osalta Tenaa ilmoittaa, että pääkamera koostuu 12 ja 8 megapikselin sensoreista, kun taasen etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä.

Lähde: Donovan Sung (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android