HMDNokiaYleinen

HMD Globalilta tulossa pian erittäin halpa Nokia-puhelin

HMD Global on tuonut markkinoille yhteensä viisi uutta Nokia-puhelinta ja lisää on nähtävästi tulossa jo pian, kertoo Nokiamob -sivusto. Tiedot pohjautuvat Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta paljastuneisiin tietoihin. Tenaa on listannut HMD Globalin kehittämät TA-1034 ja TA-1010 -puhelimet.

Kyseessä on todennäköisesti varsin halpa puhelin, jos on uskomista Tenaan paljastamiin kuviin. Kuvien perusteella vielä tuntematon puhelin vaikuttaisi pääpiirteiltään muistuttavan Nokia 3310 -puhelinta, mutta laite näyttää kuitenkin huomattavasti halvemmalta. Puhelimessa ei esimerkiksi ole kameraa, joka tarkoittanee sitä, että laitteen hinta tulee asettumaan nykyisen Nokia 105:n tasolle. Nokia 105 maksaa Suomessa noin 20 euroa, joten nähtävästi nyt paljastunut puhelin on ainakin lähellä tätä hinnoittelua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vielä ei ole tarkkaa tietoa siitä, milloin nyt vuotanut uusi Nokia-puhelin tulee markkinoille, mutta todennäköisesti sitä ei enää tarvitse kauaa odotella. HMD Global valmistelee myös huhuttua Nokia 9 -puhelinta, joka on läpäissyt jo lukuisia sertifiointeja.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD