AndroidLGYleinen

LG julkaisi päivitetyn G6+ -puhelimen

LG on julkaissut tällä viikolla uuden version yhtiön tuoreesta G6 -lippulaivapuhelimesta. Puhelinta kutsutaan nimellä LG G6+ ja sen mukana tulee muutamia muutoksia alkuperäiseen malliin verrattuna.

LG G6+:n uudistuksia ovat muun muassa suurempi tallennustila, joka on nyt nostettu 128 gigatavuun sekä tuki langattomalle lataukselle. Ohjelmistotasolla päivitetty puhelin on saanut muun muassa Face Print -ominaisuuden, jonka ideana on avata puhelin vain kasvoilla. Näiden uudistuksien ohella LG on julkaissut puhelimesta myös kaksi uutta värivaihtoehtoa, jotka ovat Optical Marine Blue ja Optical Terra Gold. Saatavilla on myös tutumpi Optical Astro Black -väri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG G6 ja päivitetty Plus-versio ovat muuten samanlaiset. Puhelimissa on Snapdragon 821, joka on tuttu jo monien kiinalaisten valmistajien viime vuoden lippulaivapuhelimista. Laitteessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 3300 milliampeeritunnin akku. LG G6:n yksi erikoisista ominaisuuksista on sen näyttö, jonka kuvasuhde on harvinainen 18:9. Itse laitteen näyttö on kooltaan 5,7 tuumaa ja tarkkuutta sillä on 2880 x 1440 pikseliä. Puhelimessa on niin kutsuttu FullVision-näyttö, joka tarjoaa 18:9 kuvasuhteen ansiosta laajemman näkökentän.

Puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin anturista. Toisessa kamerassa on 125 asteen laajakulmalinssi ja toisessa normaali 80 asteen laajakulmalinssi. Kamera kykenee taltioimaan 4K-videokuvaa.

LG G6+ on julkaistu nyt Koreassa, mutta saatavuudesta Suomessa ei ole vielä mitään tietoa.

Lähde: LG

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android