HMDYleinen

HMD Globalin uudet Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeet paljastuivat kuvista – tällaisia kuulokkeita odotetaan pian

Viimeisien viikkojen aikana HMD Globalin tulevia Nokia-laitteita on nähty urakalla erilaissa sertifiointitietokannoissa ja tällä kertaa on saatu enemmän tietoja tulevista Nokia-kuulokkeista. FCC on antanut hyväksyntänsä HMD Globalin toistaiseksi julkaisemattomille Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeille paljastaen laitteen kuvia sekä tietoja.

Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeet ovat nähtävästi Binatone Electronics International Limited -yrityksen valmistamat ja kehittämät, mutta HMD Global ainoastaan myy niitä. Kuulokkeiden mallikoodi on TWS-201, ja FCC:n tiedot paljastavat kuulokkeiden käyttöohjeet sekä kuvat. Kuulokkeet ovat varsin perinteiset täyslangattomat nappikuulokkeet, joita ladataan USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden valmistaja Binatone on aikaisemmin tunnettu muun muassa Motorola-brändin alaisuudessa julkaistuista kuulokkeista, joten myös uusien Nokia Go Earbuds+ -kuulokkeiden voidaan olettaa olevan kohtuulliset. Mitään erikoista kuulokkeissa ei näytä olevan, mutta tarjoavat todennäköisesti kohtuullisia ominaisuuksia edullisella hinnoittelulla.

Toistaiseksi kuulokkeiden tarkkaa julkaisuaikaa ei ole tiedossa, mutta HMD Globalin odotetaan esittelevän kesän tai syksyn aikana uusia Nokia-puhelimia. Nokia-kuulokkeita voidaan odottaa uusien Nokia-puhelimien rinnalla ja huhuissa ovat olleet ainakin Nokia X60– ja Nokia X70 -puhelimet.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD