HMDNokiaYleinen

HMD Globalin uudet Nokia-puhelimet julkaistaan kello 17.00 – katso tilaisuutta täältä!

Suomalainen HMD Global tulee tänään 8. huhtikuuta julkaisemaan uusia tuotteitaan. Tilaisuuden antimien on odotettu keskittyvän uusiin Nokia-puhelimiin ja HMD Globalin tiedetään uudistavan ainakin Nokia-puhelimien nimeämiskäytännön. Julkaisutilaisuus alkaa tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata YouTuben kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhuissa HMD Globalilta on odotettu ainakin neljää uutta älypuhelinta, jotka olisivat Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20 ja Nokia G10. Huhujen sekä erinäisten vuotojen mukaan luvassa olisivat myös edulliset Nokia C10- ja Nokia C20 -puhelinmallit. Nähtävästi tulevaisuudessa Nokia-puhelimien mallistorakenne koostuu kolmesta mallistosta, jotka ovat X, G ja C. Tilaisuudessa HMD Global saattaa julkaista uusien puhelimien rinnalla myös uusia kuulokkeita sekä palveluitaan.

Tilaisuutta on mahdollista katsoa suorana alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta kello 17.00 Suomen aikaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:HMD