HMDNokiaYleinen

HMD Globalin uusi Nokia 105 4G -peruspuhelin myyntiin Suomessa heti 39 euron hintaan

Nokia 105 4G

HMD Global esitteli tänään uudet Nokia 105 4G- ja Nokia 110 4G -peruspuhelimet, joista nyt edullisemman Nokia 105 4G:n on kerrottu tulevan välittömästi saataville Suomessa. Molemmat uutuuspuhelimet tarjoavat HMD Globalille varsin uuden ja pirteän muotoilun, joiden lisäksi 4G-yhteydet on tuotu nyt varsin edulliseen hintapisteeseen.

Suomessa Nokia 105 4G on saatavilla tästä päivästä lähtien mustana väriversiona 39 euron hintaan. Muiden väriversioiden tai hieman paremmin varustellun Nokia 110 4G -puhelimen saatavuudesta Suomessa ei ole mitään tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”On entistäkin tärkeämpää varmistaa, että puhelimemme tukevat 4G-yhteyksiä, ja tämä puhelin on valmiina tulevaisuutta varten. Nokia 105 4G on mainio keino pitää yhteyttä perheeseen ja ystäviin edullisesti. Uuden ja modernin muotoilun, kiistattoman kestävyyden sekä pitkän akunkeston ansiosta Nokia 105 4G on investointi, johon voit luottaa ja jota voit käyttää pitempään”, kertoi HMD Globalin toimitusjohtaja Florian Seiche.

Nokia 105 4G on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat punainen, sininen sekä musta. Laitteen mitat ovat 120 x 50 x 14,5 millimetriä ja valmistusmateriaalina on käytetty muovia. Puhelin tarjoaa 1,8 tuuman suuruisen QQVGA-näyttöpaneelin, Unisoc T107 -järjestelmäpiirin, 48 megatavua sisäistä tallennustilaa sekä 128 megatavua RAM-muistia. Käyttöjärjestelmä puhelimessa toimii Series 30+.

Puhelimen sisuksiin on saatu irrotettava 1020 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata micro-USB-latausliittimen kautta. HMD Globalin mukaan akunkesto on parhaimmillaan valmiustilassa 18 päivää ja arvioitu puheaika 4G-verkoissa on 5 tuntia. Nokia 105 4G on esitelty yhden ja kahden muistikortin versioina ja puhelimeen menee nano-SIM-kortteja.

Nokia 105 4G:n ominaisuuksia ovat myös 3,5 millimetrin kuulokeliitin, MP3-soitin, FM-radio sekä taskulamppu. Puhelimella voidaan selata nettiä, pelata pelejä sekä soittaa HD-tasoisia puheluita 4G VoLTE:n ylitse. Valitettavasti kameraa ei puhelimesta löydy.

Lähde: HMD Globalin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD