IKEASonosYleinen

IKEA julkisti SYMFONISK-kehyskaiuttimen – kehitetty yhteistyössä Sonosin kanssa

Ikea on julkaissut tänään yhdessä Sonosin kanssa kehitetyn SYMFONISK-kehyskaiuttimen, joka pitää sisällään Wi-Fi-kaiuttimen. Ikean mukaan kehysmäisen SYMFONISK-kaiuttimen avulla voi nauttia sekä laadukkaasta äänestä että kauniista ulkomuodosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ikean mukaan tutkimukset osoittavat, että monet ihmiset uskovat musiikin olevan tärkein yksittäinen tekijä oikean tunnelman luomisessa kotona. IKEA ja Sonos tunnistavat äänen merkityksen ja sen positiivisen vaikutuksen kodin elämään. Yhdistämällä IKEA-kodinsisustusasiantuntemus Sonoksen laadukkaiden äänielämyksien ja kaiuttimien kanssa, lopputulemana on SYMFONISK-kaiutin, joka tarjoaa hyvän äänen ja kauniin muotoilun.

Vuonna 2019 lanseerattujen SYMFONISK-kaiutinvalaisimen ja SYMFONISK-kaiutinhyllyn tapaan uusi SYMFONISK-kehyskaiutin toimii myös taideteoksena, joka sulautuu kotiin. Kaiuttimia on saatavilla mustana ja valkoisena, ja niissä on vaihdettavat paneelit, joiden avulla ulkonäköä voi muuttaa mieleisekseen.

”Tilaa säästävä kaiutin voi roikkua yksin seinällä huomiota herättävänä taideteoksena tai sen voi sovittaa seinälle muun taiteen kanssa. Sen voi myös sijoittaa hyllylle tai lattialle seinää vasten nojaamaan. Vaihdettavat etuosat helpottavat yhteensovittamista kotisi yksilölliseen tyyliin”, sanoo IKEA tuotekehittäjä Stjepan Begic ja lisää: ”Osana kasvavaa IKEA Home Smart -tuotevalikoimaa tämä uusi kaiutin edistää tavoitettamme, jotta monet voisivat nauttia paremmasta arjesta.”

”Jokainen SYMFONISK-kaiutin yhdistää Sonos-äänikokemuksen IKEA-suunnitteluun yllättävillä uusilla tavoilla luoden tuotteita, joita kumpikaan yritys ei yksin loisi”, Sonoksen päätuotepäällikkö Sara Morris kertoo. ”Sonosin akustinen muotoilu tarkoittaa, että kaiutin kuulostaa upealta näin kompaktissa muodossa. Sonos-sovellus on myös vaivaton asentaa ja käyttää. Tämä pitkäjänteinen yhteistyö tuottaa edelleen jännittäviä uusia ideoita, jotka tuovat upeita kuuntelukokemuksia koteihin ympäri maailmaa – odotamme innolla, että voimme yhdessä tuottaa yhä ainutlaatuisempia tuotteita myös tulevaisuudessa.”

SYMFONISK-kaiutin yhdistyy Wi-fin kautta, ja sitä voidaan käyttää joko huoneen ainoana äänilähteenä tai yhdistettynä muihin SYMFONISK-malliston tuotteisiin tai muihin Sonos-tuotteisiin. Aiempien SYMFONSIK-tuotteiden tavoin uusi kaiutin on myös osa Sonos-järjestelmää, mikä tarkoittaa, että kuuntelijat voivat muodostaa yhteyden yli 100 suoratoistopalveluun sekä Sonos-tuotteiden valikoimaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi SYMFONISK-kaiutin on saatavilla IKEA-tavarataloissa ja -verkkokaupassa heinäkuussa ja laajemmin syyskuussa. Tuotteeseen vaihdettavat paneelit ovat saatavilla syksyllä 2021. Hintaa kaiuttimella on Euroopassa 179 euroa.

Lähde: IKEA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:IKEA