HMDNokiaYleinen

HMD Globalin uusi Nokia 5310 -peruspuhelin tuli myyntiin Suomessa 49 euron hintaan

Nokia 5310

HMD Global julkaisi maaliskuussa uusia puhelimiaan ja yksi niistä oli Nokia 5310 -peruspuhelin. Nyt uutuuspuhelin on tulossa myös myyntiin Suomessa, mutta selvästi odotettua kalliimmalla hinnoittelulla. Suomessa Nokia 5310 maksaa 49 euroa ja tarjolla on ainoastaan musta väriversio. Vielä maaliskuussa HMD Global ilmoitti puhelimen hinnaksi 39 euroa.

Nokia 5310 tarjoaa muun muassa 2G-yhteydet sekä Nokia Series 30+ -käyttöjärjestelmän. Järjestelmäpiirinä on MediaTek 6260A ja RAM-muistia löytyy 8 megatavua. Tallennustilaa on 16 megatavua ja puhelin tukee myös microSD-muistikortteja aina 32 gigatavuun asti. Akunkestosta on vastaamassa 1200 milliampeeritunnin irrotettava akku. Näyttö on 2,4 tuumaa ja sen tarkkuus on QVGA-tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Global on panostanut uutuuspuhelimessa muun muassa musiikkiominaisuuksiin. Nokia 5310 tarjoaa esimerkiksi MP3-soittimen, FM-radion ja kaksi kaiutinta. Nokia 5310 tarjoaa valmistajansa mukaan klassisen designin tuntuman ja akunkeston, joka säilyy päivästä toiseen.

Artikkelin kirjoitushetkellä Nokia 5310 on tilattavissa ainakin Verkkokauppa.comin ja Gigantin verkkokaupoista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Miksi näihin perusmalleihin ei voi ympätä kunnon kameraa? Samoin terävää näyttöä millä zoomata kuvia? Monilla työpaikoilla olisi kova juttu, tälläinen peruspuhelin. toimiva sähköposti vielä niin avot!

    1. Varmaankin siksi, että järjestelmäpiiri ja järjestelmä itsessään eivät tue kunnon kameraa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD