HMDNokiaYleinen

HMD Globalin uusi Nokia-puhelin rantautui Eurooppaan – saatavilla heti myös Suomessa

HMD Global Oy on solminut uusien Nokia-puhelimien myymisestä Saksassa Mobilcom-Debitel yrityksen kanssa, jonka valikoimaan on saapumassa tulevat Android-käyttöjärjestelmään pohjautuvat älypuhelimet, mutta aluksi tarjolla on kuitenkin vain Nokia 150 -peruspuhelin, jonka HMD Global julkaisi joulukuussa.

Nokia 150

HMD Globalin mukaan Nokia 150 on luotu kestämään ja se jatkaa Nokialle tunnusomaista muotoilua sekä laatua. Uudesta puhelimesta löytyy 2,4 tuuman näyttö, 1020 milliampeeritunnin akku, VGA-kamera sekä Nokia Series 30+ -käyttöjärjestelmä. Puheaikaa HMD lupaa puhelimelle 22 tuntia ja valmiusajaksi kerrotaan 25-31 vuorokautta. Uutuuspuhelin saapui myyntiin Saksassa tänään 39,99 euron hintaan. Joulukuussa puhelimen hinnaksi kerrottiin 26 dollaria ja maailmanlaajuisen myynnin alkavan valituilla markkinoilla vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

Saksa ei kuitenkaan ole ainoa Euroopan maa, jossa uusi Nokia 150 on saatavilla, sillä muun muassa myös Suomessa puhelin on saapunut myyntiin esimerkiksi Verkkokauppa.comin kautta. Suomessa puhelin on hieman halvempi, koska hintaa on 34,90 euroa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD