HonorYleinen

Honor 100 -sarjan puhelimet julkaistaan 23. marraskuuta – Erottuvat joukosta hämmentävillä kameroilla

Honor 100 ja Honor 100 Pro

Honor on tänään vahvistanut järjestävänsä kotimarkkinoillaan Kiinassa 23. marraskuuta uusien Honor 100 -sarjan älypuhelimien julkaisun. Luvassa on nähtävästi Honor 100 ja Honor 100 Pro, joista on nyt julkaistu myös ensimmäiset viralliset tuotekuvat.

Kuvien perusteella Honor tulee hämmentämään kameratoteutuksilla. Honor 100 -puhelimessa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on hopeinen puoliympyrä. Kameroita nähdään kaksi kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Kamera-alueen perusteella käytössä on optisesti vakautettu 50 megapikselin sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 100

Perusmallin takaosassa on esillä kuvioitu takapinta, joka on todennäköisesti lasia. Honor 100:n etuosassa on kaartuva näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on reikä yhtä etukameraa varten. Puhelimen kehys on todennäköisesti valmistettu muovista.

Honor 100 Prossa on tyylitellympi kamera-alue takaosassa, joka jatkaa malliston aikaisempien mallien näyttävää tyyliä. Kameroita nähdään takaosassa kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 100 Pro

Puhelimen takaosassa on jonkinlainen kaksisävyinen toteutus. Vasen reuna on tasaisen mattapintainen, mutta oikeassa reunassa on erilainen kuviointi. Honor 100 Pron etuosassa on myös kaartuva näyttöpaneeli, mutta sen yläreunassa on kahta kameraa varten tehty pillerimäinen reikä. Todennäköisesti myös Honor 100 Pron kehys on valmistettu muovista ja pinnat ovat lasia.

Jos huhut pitävät paikkansa, niin Honor 100 -puhelimessa olisi Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiiri, 5000 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin lataus. Honor 100 Prossa voisi olla Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri ja myös 100 watin lataus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat tiedot tullaan kuitenkin kuulemaan jo 23. marraskuuta, eli alle kahden viikon päästä. Honor 100 -sarjan puhelimet jäävät todennäköisesti vain Kiinan markkinoille, sillä globaalisti Honor on viime aikoina hypännyt yhden sukupolven ylitse.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. voi olla, todennäköisesti, saattaa olla, ehkä….melekosra arvailua huhujen pohjalta ja parin kuvan perusteella 🤣🤣🤣

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor