HonorYleinen

Honor 20 Pron Suomi-hinta on 499 euroa

Honor on nähtävästi aloittanut Suomessa Honor 20 Pron toimitukset jälleenmyyjille, sillä operaattori Elisa on aloittanut puhelimen myymisen omassa verkkokaupassaan sekä paljastanut laitteen Suomi-hinnan. Honor 20 Pro julkaistiin Euroopassa toukokuussa, mutta myynninalku on venähtänyt ja laite on vihdoin myös Suomessa myynnissä.

Elisan verkkokaupassa Honor 20 Pro on myynnissä kahdessa värissä, jotka ovat Phantom Black sekä Phantom Blue. Hintaa 8 + 256 gigatavun versiolla on mukavat 499 euroa, joka on selvästi odotettua edullisempi. Toukokuussa puhelimen hinnaksi Euroopassa ilmoitettiin 599 euroa. Vastaavasti myös aikaisemmin myyntiin saapunut Honor 20 oli hinnoiteltu 100 euroa odotettua edullisemmaksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 20 Pro on varusteltuna muun muassa 6,26 tuuman Full HD+ -näytöllä, Kirin 980 -järjestelmäpiirillä sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 256 gigatavua ja akku on kooltaan 4000 milliampeerituntia. Kameroita puhelimen takaosassa on neljä, joista pääkameran tarkkuus on 48 megapikseliä. Honor 20 Prossa on myös Googlen sertifioima Android 9.0 Pie yhdessä Honorin oman Magic UI 2.1 -käyttöliittymän kanssa. Lisätietoja Honor 20 Pro -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: Elisa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor