HonorYleinen

Honor 200 Lite julkaistaan pian globaalisti – Odotettavasti hienoisesti muokattu versio tästä Kiinassa myytävästä puhelimesta

Honor X50i+ 5G

Honor valmistautuu julkistamaan Honor 200 -sarjan älypuhelimet kevään tai alkukesän aikana, sillä nyt yhtiö on saanut sertifikaatin malliston ensimmäiselle puhelimelle. Viime vuonna nähtiin Kiinassa Honor 100 -sarjan puhelimet, mutta globaalisti hypätään Honor 90 -puhelimesta suoraan Honor 200 -sarjaan.

TDRA-sertifikaatista paljastuu uusi Honor 200 Lite -puhelin, joka on sarjan ensimmäinen laite globaaleilla markkinoilla. Puhelin voitaisiin esitellä jopa ennen malliston oikeaa Honor 200 -kärkimallia, sillä muista puhelimista ei ole vielä sertifiointeja nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 200 Lite mainittu sertifikaatissa.

Sertifiointi paljastaa Honor 200 Liten mallikoodiksi LLY-NX1, mutta oikeastaan yhtään mitään muuta ei puhelimesta vielä tiedetä. Mallikoodi on sinällään jo tuttu, sillä Honor on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden LLY-AN00-koodia kantavan Honor X50i+ -puhelimen. Kyseessä on siis sama puhelin, vaikka globaalisti tiettyjä muutoksia voidaankin nähdä.

Viime vuonna Honor 90 Lite oli pienillä muutoksilla sama laite kuin Honor X50i, joten mallinimen muutos globaaleilla markkinoilla on hyvin looginen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 200 Lite tulee suurella todennäköisyydellä tarjoamaan 6,7 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 20.1:9-kuvasuhde, Full HD+ -tarkkuus, 2000 nitin kirkkaus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastannee MediaTekin kehittämä Dimensity 6080 -järjestelmäpiiri. Kameroihin saadaan todennäköisesti muutoksia, mutta Kiinassa Honor X50i+ tarjoaa 108 megapikselin pääkameran sekä 2 megapikselin syvyyskameran. Puhelimessa on myös 4500 milliampeeritunnin akku ja 35 watin lataus.

Kiinassa Honor X50i+ maksaa edullisimmillaan noin 200 euroa, joten Euroopassa Honor 200 Lite asettunee alle 300 euron hintapisteeseen.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor