SamsungYleinen

Samsung ja Marimekko tuovat Unikko-kuvion lifestyle-lisätarvikevalikoimaan – 2. huhtikuuta saatavilla Galaxy-puhelimille, -kuulokkeille ja -kelloille

Samsung ja Marimekko ottavat seuraavan askeleen aikaisemmin ilmoitetussa yhteistyössään. Aluksi yhteistyö piti sisällään yli 40 ikonista Marimekko-taidekuvaa Maija Isolalta ja monilta muilta suunnittelijoilta The Frame -televisioille.

Nyt yhteistyön tuloksena viedään Samsungin muotoilufilosofiaa uudelle tasolle laajentamalla lifestyle-lisätarvikevalikoimaa. Yhteistyövalikoima, johon lukeutuu Galaxy S24 -sarjan puhelinten suojakuoria, Galaxy Buds -kuulokkeiden suojakoteloita ja Galaxy Watch -kellorannekkeita, saa eloisaa väriä ikonisesta Unikko-kuviosta. Yhteistyön ansiosta kaikenlaiset Samsung-käyttäjät voivat piristää arkeaan persoonallisilla tyyleillä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Odotamme innolla tätä Marimekko-yhteistyömme seuraavaa vaihetta, kun lisätarvikevalikoiman myynti alkaa. Näiden uniikkien ja tyylikkäiden lisätarvikkeiden sekä Marimekon ajattoman designin kautta käyttäjämme voivat tuoda persoonallisuutensa ja tyylinsä esiin näyttävästi”, sanoo Samsungin Suomen maajohtaja Mika Engblom.

Lisätarvikevalikoima on saatavilla Suomessa ja muualla Pohjoismaissa 2. huhtikuuta 2024 alkaen sekä Samsungin verkkokaupassa että valikoiduilla jälleenmyyjillä.

Lähde: Samsungin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung