HonorYleinen

Honor 30 -malliston puhelimet julkaistaan 15. huhtikuuta

Honor esitteli eilen keskihintaisen Honor 30S -puhelimen Kiinassa, mutta myös uudet huippuluokan Honor-puhelimet ovat aivan nurkan takana. Honor on vahvistanut tänään, että yhtiö tulee julkaisemaan uudet Honor 30 -malliston älypuhelimet kotimarkkinoillaan 15. huhtikuuta, eli parin viikon päästä.

Toistaiseksi Honor 30 -puhelimista tiedetään varsin vähän, mutta Honorin julkaisema vihjauskuva paljastaa pienen osan puhelimesta. Honor 30 on esillä kuvassa hopeassa väriversiossa, joka muistuttaa vahvasti Huawei P40 -malliston mattapintaista väriversiota. Kuva ei valitettavasti paljasta puhelimesta yhtään mitään muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorilta odotetaan jopa kolmea huippuluokan älypuhelinta, jotka olisivat Honor 30, Honor 30 Pro sekä Honor 30 Pro+. Huhujen mukaan ainakin perusversiossa tultaisiin näkemään kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 8 megapikselin telekamerasta. Kaikissa kolmessa mallissa on todennäköisesti Kirin 990 5G -järjestelmäpiiri sekä lukuisia yhtäläisyyksiä viime viikolla julkaistuihin Huawei P40 -puhelimiin.

Honor 30 -mallisto esitellään siis 15. huhtikuuta 2020 Kiinassa, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa aikooko Honor julkaista puhelimet Euroopassa. Viime vuosina Honorin lippulaivapuhelimet on julkaistu myös Euroopassa, mutta nyt kun puhelimissa ei ole enää Googlen palveluita, niin julkaisu on epävarma. Helmikuussa Honor esitteli Euroopassa puhelimia ilman Googlen palveluita, mutta kyseiset laitteet tulevat tarjolle vain muutamassa maassa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor