HonorYleinen

Honor 60 SE -puhelimesta julkaistiin kuvia ja tietoja – tyylikäs laite kaartuvalla 120 hertsin näytöllä ja 66 watin pikalatauksella

Honor 60 SE

Honor on kertonut tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa uudesta Honor 60 SE -älypuhelimesta, joka laajentaa Honor 60 -mallistoa. Viime vuonna yhtiö esitteli jo Honor 60- ja Honor 60 Pro -puhelimet, mutta nyt Honor 60 SE on suunniteltu hieman edullisempaan hintapisteeseen. Tästä huolimatta Honor ei ole tinkinyt tyylikkyydestä.

Puhelinta ei vielä julkaistu kokonaisuudessaan, vaikka sen ennakkomyynti jo aloitettiinkin. Honor on paljastanut laitteen muotoilun sekä muutamia tärkeimpiä teknisiä ominaisuuksia. Laajasti myynti alkaa 18. helmikuuta, jolloin todennäköisesti loputkin tekniset tiedot vahvistetaan. Kiinassa Honor 60 SE:n 8 + 128 gigatavun versio maksaa 2199 juania ja 8 + 256 gigatavun versio maksaa 2499 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 302 euroa ja 344 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 60 SE -puhelimesta on kolme väriversiota, jotka ovat musta, vihreä sekä sininen. Muotoilultaan puhelin on mielenkiintoinen, sillä takaosassa on iPhone 13 -puhelimista tuttu laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on kolme ja niiden rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on esillä reunoilta kaartuva näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

Honor on vahvistanut puhelimessa olevan 120 hertsin näyttöpaneeli, 66 watin pikalataus sekä 64 megapikselin pääkamera Vlog-ominaisuuksilla. Toistaiseksi muita teknisiä tietoja ei ole vahvistettu, mutta aikaisemmat vuodot ovat kertoneet muutamia yksityiskohtia. Honor 60 SE saanee Dimensity 900 -järjestelmäpiirin, Android 12 -käyttöjärjestelmän sekä 64 megapikselin kameran ohella 8 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 2 megapikselin kolmannen kameran.

Ensi viikolla Honor 60 SE -puhelimesta on luvassa enemmän tietoja. Honor tulee järjestämään globaalisti seuraavan julkaisutilaisuuden jo 28. helmikuuta, jolloin odotetaan nähtäväksi uusia lippulaivapuhelimia.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor