SamsungYleinen

Samsung laittaa päivityslupauksensa uusiksi – vuoto paljasti suunnitelmat 4 + 5 vuoden päivitystuesta valituille Galaxy-laitteille

Samsung Galaxy S22 -sarjan puhelimet / Kuva: Evan Blass,

Samsung tulee julkaisemaan Galaxy S22 -huippupuhelimet sekä Galaxy Tab S8 -sarjan tabletit huomenna 9. helmikuuta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Laitteista on nähty ja kuultu vuotoja useita kuukausia, eikä Samsungilla ole enää paljoa itse kerrottavana. Tuore vuoto paljastaa myös yhden tärkeän uudistuksen, joka tulee koskemaan uusia, mutta myös jo julkaistuja Galaxy-laitteita.

Luotettavista tiedoistaan tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tällä kertaa Samsungin yksityiskohtaisen lehdistötiedotteen Galaxy Tab S8 -sarjan tableteista. Tiedotteen uusin tieto koskee päivityksiä, sillä Samsung tulee parantamaan päivityslupaustaan vieläkin paremmaksi. Samsung on aikaisemmin ollut yksi ainoista valmistajista, joka on tarjonnut laitteilleen 3 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä. Jatkossa lupaus on parempi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung tiedotteessa kerrotaan 4+ 5 vuoden päivityslupauksesta.

Tiedotteen mukaan Samsung tulee tarjoamaan jatkossa 4 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 5 vuotta tietoturvapäivityksiä. Uusi päivityslupaus ei rajoitu vain pian julkaistaviin Galaxy S22- ja Galaxy Tab S8 -laitteisiin, vaan Samsung tulee parantamaan vanhempienkin laitteiden päivityslupausta. Jatkossa lupaus koskee myös Galaxy S21- ja Galaxy Z -sarjoja. Kaikki 4 + 5 päivityslupauksen saavat laitteet on lueteltu alapuolella.

  • Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S21, Galaxy S21+, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21 FE
  • Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+, Galaxy Tab S8 Ultra

Aikaisemmin muun muassa Google on tarjonnut Pixel 6 -sarjan puhelimilleen 3 + 5 vuoden päivitystuen, mutta nyt Samsungin 4 + 5 vuoden lupaus on vieläkin parempi. Samsungin lupaukset päivityksien suhteen eivät ole olleet viime aikoina myöskään pelkkää markkinointihypetystä, vaan yhtiö on pystynyt saavuttamaan lupauksensa. Samsung on tällä hetkellä ainoa valmistaja, joka jakaa Android 12 -päivitystä nopealla aikataululla yhtiön laajalle tuotevalikoimalle.

Lähde: Evan Blass

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung