HonorSponsoroitu

EISA-palkinnon voittanut Honor 70 nyt myynnissä

Honor 70

Honor 70 on tuotu saataville Suomessa ja se jatkaa kehutun Honor 50 -puhelimen jalanjäljissä vieden kameroita sekä muita avaintekniikoita isoin harppauksin eteenpäin. Uutuuspuhelin on jälleen osoitus itsenäisen Honorin kyvystä luoda ammattitason tuotteita kilpailukykyisellä hinnalla. Puhelin on lisäksi voittanut arvostetun EISA-palkinnon.

Puhelimen kanssa jatketaan monipuolisien huipputason ominaisuuksien tarjoamista. Symmetrinen muotoilu yhdessä tyylikkäiden värien kanssa tekevät Honor 70 -puhelimessa näyttävän. Puhelimen kanssa pääsee kokemaan 120 hertsin virkistystaajuuden mukanaan tuoman sulavuuden ja 66 watin pikalataus antaa virtaa lyhyessä ajassa. Honor 70 on varusteltu myös uudella 54 megapikselin tasoisella Sony IMX800 Super Sensing -kameralla, joka vie kuvauskokemuksen uudelle tasolle.

Honor 70 on suunniteltu erottumaan joukosta ja se on saatavilla Suomessa kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black, hopea Crystal Silver ja vihreä Emerald Green. Myynti on käynnistynyt syyskuun alkupuolella ja puhelin on saatavilla kaikilta jälleenmyyjiltä 549 euron suositushinnalla.

Osta HONOR 70 -puhelin täältä!

Tämän takia Honor 70 voitti arvostetun EISA-palkinnon

Honor 70 -älypuhelin voitti Saksassa vuosittain jaettavan arvostetun EISA-palkinnon ”EISA BEST BUY SMARTPHONE 2022-2023” -kategoriassa. EISA on erittäin arvostettu 60 teknologialehdestä ja -sivustosta koostuva yhteisö, jossa on jäseniä yli 29 maasta ympäri maailmaa. Joka vuosi EISA:n asiantuntijaraati palkitsee kunkin luokan parhaat tuotteet EISA-palkinnolla.

“HONOR 70 on tarttunut haasteeseen tarjotakseen asiakkailleen juuri tarvittavat ominaisuudet sopivaan hintaan, joka on harvinaista nykyajan premium-älypuhelinmarkkinassa – voittaen vuoden 2022-2023 “Best Buy”-laitteen kategorian”, EISA perusteli päätöstä antaa Honor 70 -puhelimelle haluttu palkinto.

EISA:n raati on nostanut päätöksessään esille Honor 70 -puhelimen kolmoiskameran, joka tukee laaja- ja ultralaajakuvausta yhdessä syvyyssensorin kanssa. Raati on kertonut puhelimen tarjoavan myös Android-kategoriassa parhaimman kuvauslaadun. Esille nostetaan lisäksi suuren 6,67 tuuman 120 hertsin OLED-näytön ja Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiirin mukaan tuoma saumaton kokonaisuus.

54 megapikselin Sony IMX800 takaa uskottaman kuvauskokemuksen

Etsitkö uutta puhelinta erityisesti kuvaamista varten? Honor 70 on loistava vaihtoehto, sillä puhelimessa on alan tuoreimpia kamerainnovaatioita yhdessä Honorin ammattitasoisien kuvantamisalgoritmien kaverina.

54 megapikselin kamerasensorin sisältävä puhelin tarjoaa ensiesityksen Sonyn lippulaivatasoiselle 1/1,49 tuuman kokoiselle Sony IMX800 -kamerasensorille, jonka valovoima mahdollistaa kirkkaammat ja yksityiskohtaisemmat kuvat erityisesti taustavalaistuissa ja yöllä kuvatuissa kuvissa. Honor 70 -puhelimessa on myös 50 megapikselin 122 asteen kuvausalueen mahdollistava ultralaajakulmakamera, joka toimii myös makrokamerana.

Honor 70 -puhelimessa on luokkansa paras kolmoiskamerajärjestelmä, joka sisältää tekoälyyn pohjautuvan laskennallisen valokuvauksen HONOR Image Engine -kuvausratkaisun avulla. Se tuottaa upeita valo- ja videokuvia ainutlaatuisella sekä yhtenäisellä tyylillä.

Puhelin on varusteltu myös kategoriansa parhaimmalla 32 megapikselin superkirkkaalla selfiekameralla, joka tarjoaa kauneustehosteen ja HDR-muotokuvat.

Honor 70 on sisällöntuottajan unelmapuhelin, sillä se tuo mukanaan monipuoliset vlog-toiminnot jokapäiväistä käyttöä ajatellen. Laite pitää sisällään ensimmäistä kertaa Solo Cut -kohdennustilan, jonka avulla käyttäjät voivat helposti tuottaa vlogeja. Solo Cut -kohdennustila toimii sisäänrakennetun henkilöntunnistamisteknologian avulla, jolloin se voi tunnistaa tietyn henkilön videokuvasta. Dual Video Streaming -toiminnolla Honor 70 voi tallentaa kahta videota samanaikaisesti, joista toisessa on yksi kohde ja toisessa koko ryhmä.

120 hertsin OLED-näyttö takaa unohtumattoman kokemuksen

Honor 70 on alan johtava älypuhelin näyttönsä osalta, sillä puhelimeen on saatu ominaisuuksia selvästi kalliimmista puhelimista. Puhelimessa on kookas 6,67 tuuman OLED-näyttöpaneeli, joka mahdollistaa korkean 120 hertsin virkistystaajuuden ansiosta mukaansatempaavan katselukokemuksen. Näyttö tukee lisäksi 1,07 miljardia väriä, jonka lisäksi huipputason 1920 hertsin PWM-himmennys vähentää silmien rasitusta vähäisessä valossa puhelinta käytettäessä.

Suorituskyvyn puhelin saa Qualcommin kehittämästä Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiristä, joka mahdollistaa tarvittavan suorituskyvyn päivittäiseen käyttöön sekä nopeat 5G-yhteydet pitävät huolen saumattomasta yhteydestä esimerkiksi videota striimatessa tai elokuvia suoratoistettaessa upealta näytöltä. Kokonaisuuden on kruunamassa Honorin kehittämä GPU Turbo X, joka ylläpitää suuria kuvataajuuksia ja alhaista virrankulutusta tehostaakseen pelikokemusta.

Honor 70 on varusteltu myös suurella 4800 milliampeeritunnin akulla, josta riittää virtaa pitkäksikin päiväksi. Suuren akun ohella puhelimessa on tuki 66 watin tehoiselle Honor SuperCharge-pikalataukselle, jonka avulla pystytään lataamaan akku 60 prosenttiin vain 20 minuutissa.

Erotu joukosta uudella Honor 70 -puhelimella

Honor 70 on luotu erottumaan joukosta. Puhelimen upeat tekniset toteutukset, kuten huipputason kamerat, upea näyttöpaneeli sekä alan johtava suorituskyky tekevät uutukaisesta joukosta erottuvan laitteen. Lisäksi tekniikka yhdistyy saumattomasti puhelimen upeaan ja symmetriseen muotoiluun, joka kääntää katseita.

Puhelimen reunoilta kaartuva näyttöpaneeli sekä sulavat linjat antavat juuri oikean tuntuman. Honor 70 on elegantti ja täydellisesti käteen sopiva laite, joka on suunniteltu aivan kaikille. Olit sitten sisällöntuottaja, huipputekniikkaa rakastava tai arvostat unohtumattomia kokemuksia, Honor 70 on juuri oikea valinta.

Tarjolla on lisäksi upeita väriversioita, joiden joukosta löytyy kaikille sopiva vaihtoehto. Honor 70:n hopeassa Crystal Silver -väriversiossa timanttikuvio säihkyy tähtien lailla ja se vaihtaa tyyliään eri valaistuksissa. Toinen väriversio on vihreä Emerald Green, joka muistuttaa smaragdia ja sen mattapintainen lasi täydentää samettista tuntumaa. Honor 70 on valittavissa myös ajattomassa mustassa Midnight Black -väriversiossa, joka on klassisen kiiltävä ja yksinkertaisen muodikas.

Honor 70 on nyt saatavilla Suomessa useiden jälleenmyyjien kautta ja hinnat alkavat 549 eurosta. Puhelimeen voi tutustua tarkemmin Honorin tuotesivuilta tämän linkin takaa.

Honor 70 tekniset tiedot:

 • Näyttö: 6,67 tuumaa, OLED, Full HD+ (2400 x 1080), 120 Hz virkistystaajuus
 • Järjestelmäpiiri: Qualcomm Snapdragon 778G+ (integroitu 5G-modeemi)
  • Grafiikkaprosessori: Adreno 642L
 • RAM-muisti: 8 gigatavua
 • Tallennustila: 128 tai 256 gigatavua
 • Takakamerat: Kolmoiskamera + LED-salama
  • Pääkamera: 54 MP (f/1.9, Sony IMX800)
  • Ultralaajakulmakamera: 50 MP (f/2.2)
  • Syvyyskamera: 2 MP (f/2.4)
 • Muuta: 4K-videokuvaus, Vlog-toiminnallisuudet
 • Etukamera: 32 MP pääkamera (f/2.4)
 • Akku: 4800 milliampeerituntia
  • Lataus: 66 watin langallinen pikalataus
 • Liitännät ja tekniikka: USB-C, Bluetooth 5.2, NFC
 • Muuta: Dual-SIM, sormenjälkilukija näytössä, kasvojentunnistus
 • Käyttöjärjestelmä: Android 12, Magic UI 6.1
 • Mitat: 161,4 x 73,3 x 7,91 millimetriä
 • Paino: 178 grammaa
 • Värit: Musta (Midnight Black), vihreä (Emerald Green) ja hopea (Crystal Silver)
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Honor