XiaomiYleinen

Xiaomi julkisti POCO M5 ja POCO M5s -puhelimet – edullisia 4G-laitteita, joista toinen on uudelleenbrändäyksen uudelleenbrändäys

POCO M5

Xiaomin alabrändi Poco on esitellyt tänään globaalisti kaksi uutta älypuhelinta, jotka ovat Poco M5 sekä Poco M5s. Molemmat puhelimet ovat kategoriassaan varsin yllätyksettömiä ja molemmilla on paljon yhtäläisyyksiä Xiaomin aikaisempiin puhelimiin.

Poco M5 tarjoaa 6,58 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 240 hertsin kosketusherkkyys. Näyttöä on suojaamassa Gorilla Glass -lasipinta ja siinä on 5 megapikselin kameraa varten tehty lovitoteutus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO M5

Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Puhelimen tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 6 nanometrin prosessilla. Poco M5 tarjoaa 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

POCO M5

Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI 13 -käyttöliittymä. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 18 watin tehoisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta.

Poco M5 on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vihreä sekä keltainen. 4 + 64 gigatavun version hinnaksi on ilmoitettu 189 euroa ja 4 + 128 gigatavun version hinnaksi on kerrottu 209 euroa. Puhelimesta on myös 229 euron hintainen 6 + 128 gigatavun versio.

POCO M5s

Toinen uutuus on Poco M5s, joka on pitkälti vain uudelleenbrändätty versio Redmi Note 10S– ja Redmi Note 11 SE -puhelimista. Puhelimeen on vain tuotu Pocon logo takaosaan, mutta perustekniikka on pysynyt ennallaan.

Poco M5s tarjoaa 6,43 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa 12 nanometrin prosessilla valmistettu MediaTekin kehittämä Helio G95 -järjestelmäpiiri.

Kameroita on puhelimen takaosassa neljä, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 2 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 13 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on lisäksi 5000 milliampeeritunnin kokoinen akku, jota voidaan ladata 33 watin teholla. Poco M5s tarjoaa myös NFC-tuen, kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, perinteisen kuulokeliittimen sekä IP53-luokituksen mukaisen roiskevedenkestävyyden. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI 13.

Poco M5s on tarjolla kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa, valkoinen ja sininen. Xiaomin mukaan 4 + 64 gigatavun versio maksaa 209 euroa, 4 + 128 gigatavun versio maksaa 229 euroa ja 6 + 128 gigatavun versio maksaa 249 euroa.

Lähde: Poco

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi