AndroidHuaweiYleinen

Honor 7i – puhelin, joka tuo Premium-kokemuksen entistä halvempaan hintaluokkaan

 

Honor_7i_2-700x529Huawei on tänään julkaissut uuden Honor 7i-mallin, joka tuo Premium-kokemuksen selvästi halvempaan hintaluokkaan. Huawei jatkaa puhelimella selvästi Honor-malliston agressiivista hinnoittelua. Puhelimen erikoisuuksiin lukeutuu 13 megapikselin kääntyvä kamera, jonka ansiosta takakameraa voi käyttää myös etukamerana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen erikoisuudet eivät rajoitu vain kameraan, sillä Huawei on sijoittanut uuteen Honoriin myös sormenjälkilukijan, joka sijaitsee hieman yllättäen laitteen vasemmassa sivussa.

Puhelin on teknisesti varsin hyvällä tasolla, sillä sen sisältä löytyy Snapdragon 616-järjestelmäpiiri sekä 2-3 gigatavua RAM-muistia sekä 16-32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Huawei on vielä pysytellyt näytön tarkkuuden kanssa Full HD:ssa, joka on täysin ymmärrettävää paremman akunkeston toivossa. Näyttö on kooltaan 5,2-tuumaa. Laitteen sisään Huawei on saanut sijoitettua jopa 3100 milliampeeritunnin suuruisen akun. Puhelimessa on luonnollisesti Android 5.1-käyttöjärjestelmä sekä Huawein oma Emotion UI 3.1-käyttöliittymä.

Huawein mukaan Honor 7i tulee asettumaan Kiinassa 240 euron hintaiseksi. Puhelimen tulosta Suomeen ei toistaiseksi ole mitään varmaa tietoa, mutta uusi Honor 7 on tulossa Suomeen lähiaikoina.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android