Jolla

Jolla aloitti tablettinsa ennakkotilaukset

jolla-tablet-3Jolla on juuri aloittanut tablettinsa ennakkotilaukset yhtiön oman verkkokaupan kautta. Tablettia voi tilata kaikista Euroopan maista sekä Norjasta, Sveitsistä, Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta, Intiasta sekä Hongkongista. Tabletteja on saatavilla verkkokaupan kautta vain rajoitettuerä, joten kannattaa toimia ripeästi, jos havittelee kyseistä tablettia. Jolla Tablettien hinnat ovat verkkokaupan kautta 32 gigatavun versio 267 euroa ja 64 gigatavun versio maksaa taasen 299 euroa.

Jolla lupaa, että tabletin toimitukset alkavat lokakuun lopussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jolla Tablet-laitteen tärkeimpiin ominaisuuksiin lukeutuvat 7,85-tuuman kosketusnäyttö, 5- ja 2 megapikselin kamerat. Tabletin sisällä hyrrää Intelin neliytiminen prosessori. Tabletti on saatavilla aiemmin mainituilla 32 & 64 gigatavun muisteilla. Tabletti on myös maailman ensimmäinen Sailfish 2.0-käyttöjärjestelmää käyttävä laite.

“Maaliskuussa 2015 esittelimme Jolla Tablet -laitetta ja Sailfish OS 2.0 käyttöjärjestelmän uutta käyttökokemusta Mobile World Congress -messuilla Barcelonassa. Jolla Tablet sai erinomaisen vastaanoton kansainväliseltä medialta ja messukävijöiltä, ja voitti myös palkinnon messujen parhaana tablet-laitteena. Laitetta on odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt olemme erittäin innostuneita voidessamme aloittaa tämän rajoitetun erän ennakkomyynnin kansainvälisesti”, sanoo Sami Pienimäki, yksi Jollan perustajista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Ominaisuuksissa kiinnittää huomiota, että Jollan Tabletissa on myös GPS. Ihme kyllä ei ole esimerkiksi Nokian android-tabletissa.

    1. Jotain on aina jätettävä pois, että on mahdollisuuksia myydä halvalla hinnalla 🙂

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla