AndroidHonorHuaweiYleinen

Honor 7X julkaistaan 11. lokakuuta – vuotokuva paljastaa tietoja

Vuotokuva paljastaa tietoja hinnoittelusta.

Huawein alaisuudessa vahvasti toimiva Honor on ilmoittanut Kiinassa esittelevänsä uuden Honor 7X -puhelimen 11. lokakuuta, eli parin viikon kuluttua. Honor 7X on luonnollinen seuraaja viime vuoden Honor 6X -mallille, joka tunnettiin myös nimellä Mate 9 Lite.

Vuotaneiden tietojen mukaan Honor 7X tulisi saamaan suuren 5,93 tuuman näytön sekä saman Kirin 659 -järjestelmäpiirin, joka löytyy myös hiljattain Kiinassa julkaistusta Maimang 6 -puhelimesta. Honor 7X:n odotetaan tulevan tarjolle kahdessa muistiversiossa, joista toisessa on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Toisessa mallissa on taasen 4 gigatavua RAM-muistia. Pääkameran osalta Huawein odotetaan päätyvän 12 + 2 megapikselin kaksoiskameraan ja etukameran on huhuttu olevan 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muita Honor 7X:n ominaisuuksia on kerrottu olevan 3240 milliampeeritunnin akku, joka tukee pikalatausta. Huhuissa Honor 7X:n mallikoodeiksi on kerrottu BND-AL10 ja BND-TL10. Nettiin on vuotanut myös kuva, jossa väitetään näkyvän puhelimen hinnoittelu. Kuvan mukaan Honor 7X tulee maksamaan halvimmillaan 1799 juania, eli noin 230 euroa.

Lähde: Gizmochina, Honor.cn

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android