HonorYleinen

Honor Band 6 -aktiivisuusranneke saapuu myyntiin Suomessa 6. toukokuuta 59,90 euron hintaan

Honor on ilmoittanut tänään tuovansa Suomessa myyntiin kehittyneen Honor Band 6 -aktiivisuusrannekkeensa, joka julkaistiin globaalisti maaliskuussa. Kyseessä on yksi ensimmäisistä tuotteista, jonka Honor on esitellyt globaaleille markkinoille Huaweista irtautumisen jälkeen. Uuden Honor Band 6 -rannekkeen myyntivaltteja ovat suuri näyttö, kehittyneet urheiluominaisuudet sekä edullinen hinnoittelu. Suomessa myynti alkaa toukokuun alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moni asia elämässä kumpuaa hyvistä elintavoista ja me haluamme auttaa niiden saavuttamisessa. HONOR Band 6 tekee hyvinvoinnin tavoitteiden saavuttamisesta entistäkin helpompaa ja hauskempaa”, kuvailee Suvi Surenkin, HONOR Suomen markkinointijohtaja.

Honor Band 6 on arjen suuri apuri. Innovatiivinen uutuusranneke tarjoaa laajan kattauksen premium-tason terveysominaisuuksia, jotka tukevat niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia. Henkilökohtainen seuranta on nyt entistäkin helpompaa ja selkeämpää.

Uusi Honor Band 6 -aktiivisuusranneke tarjoaa suuren 1,47 tuuman 194 x 368 pikselin AMOLED-näytön, jonka kautta on helppo seurata ja käyttää laitteen ominaisuuksia. Näyttö on edeltäjäänsä ja kilpailijoihinsa nähden jopa 148 prosenttia suurempi. Akunkestoksi on ilmoitettu normaalilla käytöllä jopa 14 päivää sekä hieman raskaammalla käytöllä mukavat 10 päivää. Myös akun lataus on tehty vaivattomaksi. Magneettinen pikalataus vapauttaa käyttäjän pitkistä latausajoista, sillä jo 10 minuutin lataus antaa virtaa jopa kolmeksi päiväksi. Ranneke on lisäksi 5ATM-vedenkestävä.

Honor Band 6 huolehtii muun muassa älykkäästä jatkuvasta sykkeenmittauksesta ja hälyttää poikkeavista arvoista. Samalla se seuraa käyttäjän stressitasoja ja auttaa purkamaan jännitystä ja rasitusta erilaisten hengitysharjoitusten avulla. Honor Band 6 yhdistää myös optiset laitteisto- ja ohjelmistoalgoritmit veren happipitoisuuden (SpO2) tarkkaan seurantaan ja kertoo epätyypillisistä muutoksista. Veren happipitoisuus on keskeinen indikaattori yleisessä hyvinvoinnissa ja erityisen tärkeä mittari esimerkiksi korkeassa ilmanalassa. Honor Band 6:ssa oleva TruSleep -algoritmi tallentaa unen keston ja vaiheet tarkasti, ja syvän, kevyen ja REM-unen vaihteluita on helppo seurata.

Aktiivisuusranneke sisältää 10 urheilutilaa muun muassa ulko- ja sisäjuoksulle, ulko- ja sisäkävelylle, ulko- ja sisäpyöräilylle, uimiselle, elliptiselle harjoitukselle, soutamiselle sekä vapaalle harjoittelulle, joka mittaa suorituksen lajissa kuin lajissa. Honor Band 6 havaitsee automaattisesti kuusi harjoitusta kuten juoksun, kävelyn, soutukoneen ja crosstrainerin. Laite mittaa jokaisen liikkeen, tallentaa reaaliaikaisen sykkeen ja antaa palautetta harjoituksen aikana ennalta määritetyn tavoitteen perusteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäominaisuuksina löytyvät muun muassa musiikin toiston ohjaus, kameran etäohjaus sekä Etsi puhelimeni -toiminto, jotka tekevät päivittäisestä elämästä sujuvampaa ja mukavampaa. Honor Band 6 muistuttaa kaikesta tarpeellisesta, kuten saapuvista viesteistä ja kalenteri-ilmoituksista. Honor Band 6 tukee myös kuukautiskiertokalenteria, jonka avulla voi nähdä arvioidun hedelmällisen ikkunan ja verrata kaikkia tilastoja yhdessä paikassa, mikä antaa paremman yleiskuvan käyttäjän terveydestä.

Ranneketta on saatavilla kolmessa eri värissä, jotka ovat musta Meteorite Black, harmaa Sandstone Grey ja vaaleanpunainen Coral Pink. Suomessa Honor Band 6:n myynnin on ilmoitettu alkavan 6. toukokuuta ja suositushinnaksi on kerrottu 59,90 euroa.

Lähde: Honorin tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor