HonorSponsoroitu

Honor Band 6 on arjen suuri apuri – aktiivisuusranneke kattavilla ominaisuuksilla 59,90 euron hintaan

Honor Band 6 -aktiivisuusranneke on nyt myynnissä Suomessa ja kyseessä on loistava apuväline arjen aktiivisuuden ja terveyden seurantaan. Honor Band 6 -laite tarjoaa erittäin kompaktin rakenteen, mutta silti suuren 1,47 tuuman näytön. Lisäksi aktiivisuusranneke tarjoaa kattavat arkea helpottavat ominaisuudet, jotka antavat tarkan kuvan omasta hyvinvoinnista sekä treenisuorituksista.

Uutuusranneke on saatavilla Suomessa monien Honor-jälleenmyyjien kautta kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä harmaa. Hintaa Honor Band 6 -aktiivisuusrannekkeella on 59,90 euroa ja sen voi ostaa alapuolella olevan linkin kautta.

Suuri 1,47” AMOLED -näyttö on yksi suurimmista Honor Band 6:n valttikorteista, sillä se helpottaa käyttöä ja tarjoaa selvästi enemmän sisältöä yhdellä vilkaisulla. Näytössä on korkea 194 x 368 pikselin tarkkuus ja samalla luettavuutta on parantamassa korkealle nouseva kirkkaus. Tavallisiin aktiivisuusrannekkeisiin verrattaessa näyttö on jopa 148 prosenttia suurempi, joten Honor Band 6 kaventaa aktiivisuusrannekkeen sekä älykellon rajaa.

Honor Band 6 on luotu myös kestämään yhdellä latauksella pitkään. Akunkesto on normaalilla käytöllä jopa 14 päivää, ja hieman raskaammalla käytöllä mukavat 10 päivää. Myös akun lataus on tehty vaivattomaksi, joka onnistuu mukana toimitettavalla magneettisella pikalaturilla, jonka avulla 10 minuutin latauksella saadaan virtaa jopa kolmeksi päiväksi.

Upea muotoilu tekee Honor Band 6 -laitteesta sopivan joka tilanteeseen ja sen avulla voit näyttää oman tyylisi. Aktiivisuusranneke on saatavilla kolmessa väriversiossa, jotka ovat vaaleanpunainen Coral Pink, harmaa Sandstone Grey sekä perinteisempi musta Meteorite Black. Uutuusrannekkeessa ei ole säästelty yksityiskohdista, sillä Honor Band 6:n designin kohokohtia ovat tyylikäs painike punaisella viimeistelyllä sekä Honor-logo toisessa kyljessä.

Tyylikkään designin ja viimeisteltyjen yksityiskohtien ohella Honor Band 6:n muotoilu on suunniteltu myös miellyttäväksi ranteessa pidettäväksi, ja pehmeän silikonirannekkeen avulla laitteen saa asetettu ranteeseen juuri oman mielen mukaisesti. Honor Band 6 istuu ranteeseen ergonomisesti ja kompaktin kokonsa sekä kevyen 18 gramman painonsa ansiosta se ei häiritse tai hierrä ollenkaan. Honor Band 6 on lisäksi 5ATM-sertifikaatin mukaisesti vedenkestävä, joten ranneketta voidaan pitää kädessä esimerkiksi uidessa.

Hyvinvointi ja unenseuranta ovat Honor Band 6:n avainominaisuuksia, sillä laite tarjoaa kattavat ominaisuudet joka tilanteeseen. Uutuusranneke huolehtii muun muassa älykkäästä sykkeenmittauksesta 24/7 ja samalla se seuraa käyttäjän stressitasoja ja auttaa purkamaan jännitystä ja rasitusta erilaisten hengitysharjoitusten avulla. Honor Band 6 yhdistää myös optiset laitteisto- ja ohjelmistoalgoritmit veren happipitoisuuden (SpO2) tarkkaan seurantaan ja kertoo epätyypillisistä muutoksista.

Honor Band 6 pitää sisällään myös laadukkaan unenseurannan, joka on toteutettuna TruSleep-algoritmin avulla. Aktiivisuusranneke pystyy tallentamaan unen keston ja vaiheet hyvin tarkasti, sillä ranneke pystyy tunnistamaan syvän, kevyen ja REM-unen. Tarvittaessa Honor Band 6 tarjoaa lisäksi unen laadun parantamisehdotuksia.

Hakusessa täydellinen treenikaveri? Honor Band 6 on täydellinen kaveri säännöllisesti liikkuvan treenaamiseen. Se sisältää 10 urheilutilaa muun muassa ulko- ja sisäjuoksulle, ulko- ja sisäkävelylle, ulko- ja sisäpyöräilylle, uimiselle, elliptiselle harjoitukselle, soutamiselle sekä vapaalle harjoittelulle, joka mittaa suorituksen lajissa kuin lajissa.

Uutuusranneke havaitsee automaattisesti kuusi harjoitusta kuten juoksun, kävelyn, soutukoneen ja crosstrainerin. Laite mittaa jokaisen liikkeen, tallentaa reaaliaikaisen sykkeen ja antaa palautetta harjoituksen aikana ennalta määritetyn tavoitteen perusteella. Entistäkin kattavampi data helpottaa ja antaa tukea harjoittelulle.

Tarkemmin Honor Band 6 -aktiivisuusrannekkeeseen pystyy tutustumaan Honorin sivujen kautta täältä.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor