HonorYleinen

Honor Band 7 -aktiivisuusranneke julkaistiin – perinteiset terveys- ja urheilutoiminnot alle 35 eurolla

Honor Band 7

Honor on esitellyt uuden Honor 80 GT -älypuhelimen rinnalla kotimarkkinoillaan Kiinassa myös uuden Honor Band 7 -aktiivisuusrannekkeen. Kyseessä on kompaktiin pakettiin laitettu monipuolinen terveys- ja aktiivisuuslaite.

Honor Band 7-aktiivisuusranneke tarjoaa edeltäjästä tutun 1,47 tuuman AMOLED-näytön, jossa on 194 x 368 pikselin tarkkuus. Suuri näyttö helpottaa käyttöä ja Honor on suojannut sen 2.5D-kaartuvalla lasilla. Ranneke on lisäksi 5ATM-vedenkestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkestoksi on ilmoitettu normaalilla käytöllä jopa 14 päivää sekä hieman raskaammalla käytöllä mukavat 10 päivää. Laite tukee myös 5 watin tehoista latausta mukana toimitettavan magneettisen laturin avustuksella.

Honor Band 7 huolehtii muun muassa jatkuvasta sykkeenmittauksesta, kuten älykellolta voikin odottaa. Samalla se seuraa käyttäjän stressitasoja ja auttaa purkamaan jännitystä ja rasitusta erilaisten hengitysharjoitusten avulla. Honor Band 7 tukee myös veren happipitoisuuden seurantaa (SpO2) mutta myös unen seurantaa monella tasolla. Laitteessa on 96 erilaista urheilutilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor on laittanut aktiivisuusrannekkeeseen Bluetooth 5.0 -yhteyden, kiihtyvyysanturin, gyroskoopin sekä luonnollisesti sykeanturin. Laite on yhteensopiva Android 9 ja iOS 11 ja uudempien versioiden kanssa.

Honor Band 7:n mitat ovat 43 x 25,4 x 10,99 millimetriä ja painoa on 18 grammaa. Aktiivisuusranneke esiteltiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä hopea.

Kiinassa Honor Band 7 tulee myyntiin 249 juanin hintaan, joka vastaa 34 euroa. Laitetta odotetaan myös globaalisti saataville myöhemmin, mutta tarkkaa aikataulua ei vielä ole.

Lähde: Honor Band 7 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor