HonorYleinen

Honor Band 7 julkaistiin Euroopassa 60 euron hinnalla – aktiivisuusranneke tutuilla ominaisuuksilla

Honor Band 7

Honor on esitellyt Euroopan markkinoille uuden Honor Band 7 -aktiivisuusrannekkeen, joka nähtiin aikaisemmin jo Kiinan markkinoilla. Laitetta odotettiin julkaistavaksi vasta MWC-messujen yhteydessä 27. helmikuuta, mutta nyt kiinalaisvalmistaja on ottanut varaslähdön julkaisemalla aktiivisuusrannekkeen Ranskassa.

Ranskassa Honor Band 7 on saatavilla 21. helmikuuta alkaen yhtiön oman verkkokaupan sekä valituiden jälleenmyyjien kautta. Aktiivisuusrannekkeesta tuotiin myyntiin ainoastaan musta väriversio. Hintaa on 59,90 euroa. Toistaiseksi Honor ei ole kertonut aikeista tuoda aktiivisuusranneketta myyntiin Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusrannekkeessa on pehmeä silikoninen ranneke, 2,5D-lasi näyttöä suojaamassa sekä painoa on 18 grammaa ilman ranneketta. Laitteen näyttö on kooltaan 1,47 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 282 pikseliä tuumaa kohden.

Honor Band 7 tukee stressin mittausta, unen sekä sykkeen seurantaa. Tuettuna on myös veren happipitoisuuden mittaus, jos laite on yhdistetty Android-laitteeseen. Honor ei tue ominaisuutta iOS-laitteiden kanssa. Aktiivisuusranneke toimii yhdessä Honor Health -sovelluksen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusrannekkeessa kerrotaan olevan tuki 96 urheilutilalle. Uutena tilana on naruhyppy, joka pystyy mittaamaan hypityt kerrat. Perinteisempään käyttöön Honor Band 7 tarjoaa myös ominaisuuksia, kuten puhelimen löytämisen, henkilökohtaisen avustajan ja sen kautta voi lukea viestejä, hallita saapuvia puheluita, tarkistaa sääennusteet, määrittää hälytyksen ja ohjata musiikkia.

Honor Band 7 tarjoilee 2 viikon akunkeston, mutta raskaalla käytöllä akun kerrotaan kestävän 10 päivää. Akun lataus onnistuu nopeasti, sillä kahden päivän käyttöaika saadaan 5 minuutin latauksella.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor