SamsungYleinen

Seuraavat taittuvanäyttöiset Samsung Galaxy -puhelimet huhujen kohteena – Galaxy Z Flip 5:n ulkonäyttö kasvamassa merkittävästi

Samsung Galaxy Z Fold 4 ja Z Flip 4

Samsung on kasvattanut tasaisesti Galaxy Z Flip -puhelimen ulkonäytön kokoa. Esimerkkinä alkuperäisessä Galaxy Z Flip -puhelimessa oli 1,1 tuuman kokoinen pieni ulkonäyttö, mutta Samsung oli kasvattanut sen kokoa jo 1,9 tuumaan Galaxy Z Flip 4 -puhelimen kohdalla.

Nyt näyttöanalyytikko Ross Young on kertonut raportissa, että todennäköisesti kesän 2023 lopulla julkistettavassa viidennen sukupolven Galaxy Z Flip 5 -puhelimessa olisi jälleen aiempaa suurimpi ulkonäyttö. Young väitti, että ulkonäytön koko kasvaisi jo kolmeen tuumaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Young ei ole ainoa, kenen mukaan Galaxy Z Flip 5 -puhelimessa nähdään suurempi ulkonäyttö. Twitterissä etenkin Samsungiin liittyvistä huhuista tunnettu Ice Universe on vahvistanut Youngin väitteet suuremmasta näytöstä. Ice Universen mukaan Galaxy Z Flip 5 -puhelimen ulkonäytöstä olisi tulossa suurempi kuin Oppon hiljattain maailmanlaajuisesti julkistetussa Find N2 Flip -puhelimessa ollut 3,26-tuumainen näyttö.

Ice Universen väitteen pitäessä paikkansa, voisi näytön koko olla kasvamassa jopa 75 prosentilla.

Youngin mukaan Samsung olisi kehittämässä Galaxy Z Flip 5 -puhelimeen uudenlaista saranaa, jonka avulla taitoskohtaa olisi mahdollista häivyttää entisestään. Ulkonäön lisäksi taitoskohta tuntuu nykyisellään selvästi myös sormen alla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Fold 5 -puhelimessa ei ole paikkaa S-Pen-kynälle

Samsung Galaxy Z Fold 5 -puhelimeen ei ole raporttien mukaan tulossa paikkaa S-Pen-kynälle. Korelainen ET News on kertonut, että paikka kynälle on ollut Samsungin suunnitelmissa. Syynä paikan puuttumiselle voi lopulta olla esimerkiksi liian suurten kompromissien tekeminen, jotta paikka saataisiin onnistuneesti toteutettua.

Kompromissit voisivat tarkoittaa pienempää akkua tai entistä paksumpaa puhelinta. Ratkaisuna ongelmalle olisi voinut olla ohuempi kynä, joka taas voisi haitata merkittävästi käyttäjien kirjoituskokemusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin S-Pen-kynä on ollut tuettuna Galaxy Z Fold 3 -puhelimesta lähtien. Kynää voidaan säilyttää Samsungin myymässä suojakuoressa, jossa on paikka S-Pen-kynälle. Kynä ei kuitenkaan kuulu Galaxy Z Fold 5 -puhelimen myyntipakkaukseen.

Lähteet: Twitter, ET News (koreaksi)

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung