HonorYleinen

Honor Band 9 -aktiivisuusranneke julkaistaan uusien Magic6 Ultimate- ja Magic6 RSR -puhelimien rinnalla – Ensimmäiset kuvat julki

Honor Band 9

Honor on kertonut järjestävänsä kotimarkkinoillaan Kiinassa 18. maaliskuuta uusien tuotteiden lanseeraustilaisuuden. Aikaisemmin tilaisuudessa vahvistettiin nähtävän Magic6 Ultimate- ja Magic6 RSR -puhelimet, mutta nyt Honor on vahvistanut muitakin uutuuksia.

Samaan aikaan nähdään Honor Band 9 -aktiivisuusranneke, joka tuo edullisien puettavien laitteiden kategoriaan hieman uutta. Laitteessa on suorakaiteen muotoinen runko ja ainakin kolme väriä olisi tulossa. Nämä ovat musta, sininen ja kulta/violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi laitteen teknisistä tiedoista tai tarkoita ominaisuuksista ei ole tietoja. Odotettavasti mukana on OLED-näyttöpaneeli ja useita terveys- ja kuntoilutoimintoja.

Honor on kertonut samaan aikaan nähtävän myös uusi älykello Honor Watch -tuotekategoriaan, mutta siitä ei ole vielä jaettu mitään kuvia tai yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Honor jakoi myös ensimmäisiä kuvia Magic6 Ultimate -puhelimesta, joka on saamassa joukosta erottuvan muotoilun. Väriversioita on kaksi, jotka ovat musta ja violetti, joista molemmissa takaosa on valmistettu nahkasta.

Suurin uudistus takaosan toteutuksessa nähdään kamera-alueessa verrattuna Magic6 Prohon. Ultimate-versiossa on kulmikas kamera, jonka metallikehyksestä lähtee suikaleet niin puhelimen ylä- kuin alapäätyihin. Erilaisesta kamera-alueesta huolimatta nähtävästi kameroihin ei tulla näkemään muutoksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic6 Ultimate on muotoilun osalta poikkeava Magic6 Prosta, mutta teknisesti hyvin vastaava. Toistaiseksi Magic6 RSR Porsche Design -puhelimesta ei ole jaettu tarkkoja kuvia.

Lähde: Weibo 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor