OnePlusYleinen

OnePlus nimitti Elias Salmen maajohtajakseen Suomessa

OnePlussan logo.

Oppon alaisuudessa toimiva OnePlus on nimittänyt Elias Salmen maajohtajakseen Suomessa. Salmi on toiminut OnePlus Suomen myyntijohtajana vuodesta 2021 asti, ja hänellä on pitkä ura takanaan mobiiliteknologia-alalla.

Maajohtajana Salmi tulee vastaamaan Suomen liiketoiminnan kehittämisestä ja strategiasta sekä operaattori- ja jälleenmyyntikumppaneiden yhteistyöstä. Hänen vastuulleen kuuluu myös markkinoinnin johtaminen ja OnePlussan brändin tunnettuuden kasvattaminen Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elias Salmi, OnePlus Suomen maajohtaja.

“Minulla on ilo ilmoittaa Elias Salmen nimittämisestä Suomen maajohtajaksi. Eliaksella on runsaasti kokemusta ja asiantuntemusta, ja hänen johtajuutensa ja strateginen näkemyksensä tulevat auttamaan meitä liiketoimintatavoitteidemme saavuttamisessa Suomessa” sanoo Bingo Liu, OnePlus Euroopan toimitusjohtaja.’

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja innoissani kehittämässä OnePlussan tulevaisuutta Suomessa. Meillä on täällä vahva brändi ja vahva paikallinen tiimi ajamassa kasvua. Myös pitkäaikaiset yhteistyökumppanimme tulevat olemaan meille jatkossakin erittäin tärkeässä roolissa” kertoo Elias Salmi, OnePlus Suomen maajohtaja.

Salmella on yli 10 vuoden kokemus teknologia-alalta ja myynnin parista. Ennen OnePlussalla työskentelyä Salmi on toiminut aiemmin muun muassa Motorolan Suomen maajohtajana ja Huawein myyntipäällikkönä.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus