HonorSponsoroitu

Kevyt ja tyylikäs HONOR Band 9 on loistava aktiivisuusranneke jokapäiväiseen terveyden seurantaan – Hinta vain 59 euroa

Honor Band 9

Honor Band 9 on uusi ja monipuolinen aktiivisuusranneke, joka vastaa jokapäiväisestä hyvinvoinnin ja terveyden seurannasta. Honor Band 9 ei ainoastaan anna käyttäjälleen tietoja aktiivisuudesta, vaan se myös motivoi saavuttamaan omat tavoitteet jopa arkena.

Aktiivisuusranneke tuo mukanaan kevyen sekä kaareutuvan muotoilun, joten sitä on miellyttävää pitää mukana. Honor Band 9 on varusteltu pitkällä 14 päivän akunkestolla, suurella 1,57 tuuman näytöllä sekä kattavalla terveyden seurannalla. Laite osaa kertoa esimerkiksi käyttäjän kuntoiän, jonka avulla rohkaistaan parantamaan omia harjoitustavoitteita.

Suomessa uusi Honor Band 9 on saatavilla 59 euron suositushintaan tyylikkäässä mustassa väriversiossa. Aktiivisuusranneke on ostettavissa laajasti jälleenmyyjien kautta, joita ovat Telia, Power, Verkkokauppa.com sekä Veikon Kone.

Osta HONOR Band 9 täältä!

Ohut, kevyt ja mukava

Honor Band 9 -aktiivisuusrannekkeessa on esteettinen ilme, jonka keskiössä on näyttävä kaarevuus. Poiketen perinteisestä neliömäisestä muotoilusta, rannekorumainen Honor Band 9 korostaa symmetrisiä piirteitä. Aktiivisuusranneke on muun muassa erittäin kevyt ja ohut. Painoa on ainoastaan 16,3 grammaa ja paksuutta 9,49 millimetriä.

Laitteessa on käytetty NCVM-prosessia, joka tuo mukanaan metallin kiillon Honor Band 9:n runkoon. Pitkän rannekkeen ansiosta laite sopii useimpien käyttäjien ranteeseen, sillä Honor Band 9 on suunniteltu käyttäjille, joiden ranteen ympärysmitta on 135–200 millimetriä. 5 ATM -luokituksen ansiosta laitetta voi käyttää myös uidessa tai suihkussa, joten sen käyttöä ei tarvitse pelätä märässäkään tilanteessa.

Honor on uudistanut lisäksi rannekkeen suunnittelun. Mukana on nyt pikalukitusmekanismi, joka mahdollistaa vaivattomat rannekkeen vaihdot. Käyttäjä voi siis vaihtaa Honor Band 9:n tyyliä täysin lennosta. Ranneke on valmistettu pehmeästä TPU-materiaalista, varmistaen mukavan ja turvallisen käyttökokemuksen. Lisäksi rannekkeessa on hienostunut alumiiniseoksesta valmistettu lukko.

Minimalistista lähestymistapaa noudattaen Honor Band 9 on poistanut fyysisen sivupainikkeen rungon sivusta, jolla luodaan yksinkertaisempi ja modernimpi ulkonäkö. Suomessa Honor Band 9 on saatavilla ajattoman tyylikkäässä mustassa väriversiossa, joka sopii tyyliin kuin tyyliin. Aktiivisuusranneketta voi käyttää siis urheillessa, mutta metallinhohtavan toteutuksen ansiosta se toimii upeana asusteena täydentäen erilaisia tyylejä.

Vaihda tyyliä hetkessä

Honor Band 9 tuo mukanaan kookkaan 1,57 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, joka tarjoaa näyttävän visuaalisen kokemuksen. Näyttö on varusteltu korkealla 500 nitin huippukirkkaudella sekä vaikuttavalla 60 hertsin virkistystaajuudella, jotka yhdessä tarjoavat nautinnollisen tavan tarkistaa ilmoitukset, sään tai hallita musiikkia.

Honor on suunnitellut aktiivisuusrannekkeen yksilöintiin laajan valikoiman erilaisia kellotauluja, joiden lisäksi laitteessa on valmiina viisi trendikästä kellotaulua, jotka tukevat Always-on-display-ominaisuutta. Sen avulla Honor Band 9:n suljetulle näytölle saa jatkuvasti kellon näkymään. Erilaisten kellotaulujen ansiosta käyttäjät voivat ilmaista itseään ja tuoda omaa persoonallisuuttaan esille, vaihtamalla kellotaulua esimerkiksi oman tyylin mukaan.

Honor Band 9 on varusteltu suurella 180 milliampeeritunnin akulla, joka mahdollistaa pitkän käyttöajan jopa 14 päiväksi yhdellä latauksella. Aktiivisuusranneketta ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa, vaan esimerkiksi reissuunkin voi lähteä ilman laturin kantamista mukana.

Ranneke ladataan magneettikiinnitteisellä kaapelilla, joka toimitetaan Honor Band 9:n myyntipakkauksessa.  Kehittyneen latausratkaisun ansiosta aktiivisuusranneketta voidaan ladata nopeasti, sillä tyhjästä täyteen Honor Band 9:n suuri akku latautuu vain 65 minuutissa.

Suunniteltu päivittäiseen terveyden ja aktiivisuuden seurantaan

Aktiivisuusrannekkeet ovat pitkään olleet vain perusaktiivisuuden seuraamista varten, mutta Honor Band 9 tuo kategoriaan mukaan myös ominaisuuksia kalliimmista älykelloista. Mukana on todella kattavat toiminnot niin terveyden seurantaa kuin myös urheilusuorituksien mittaamiseen.

Honor Band 9 onkin suunniteltu erityisesti parantamaan käyttäjien urheilukokemusta innovatiivisilla ominaisuuksillaan. Mukana on uusi Kuntoikä-ominaisuus, jonka avulla pystytään arvioimaan käyttäjän kehon ikä maksimaalisen hapenottokyvyn perusteella, tarjoten mahdollisimman selkeän arvion kuntotasosta. Analysoimalla urheilusuorituksia ja ottaen huomioon erilaiset indikaattorit, Honor Band 9 tarjoaa arvokasta tietoa käyttäjien kokonaiskunnosta, auttaen seuraamaan edistymistä ja tekemään kunto-ohjelmia hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lisäksi Honor Band 9 tukee jopa 96 erilaista harjoitusmuotoa, vastaten eri käyttäjien tarpeisiin ja mieltymyksiin. Olipa kyseessä sitten juoksu, tanssi, uinti tai muu aktiviteetti, uusi aktiivisuusranneke varmistaa, että käyttäjät voivat hyötyä laitteen keräämistä tarkoista tiedoista urheilusuorituksiensa parantamiseksi tai hyötyliikuntatavoitteiden saavuttamisessa.

Honor Band 9 on loistava kaveri kattavaan terveyden valvontaa, sillä se antaa käyttäjille monipuolisen tavan hallita omaa hyvinvointia. Edistyneiden sensoreiden ja teknologioiden avulla aktiivisuusranneke seuraa elintärkeitä indikaattoreita, kuten sykettä, veren happisaturaatiota, unen laatua, stressitasoja sekä kuukautiskiertoa.

Unenseurannan osalta laite tallentaa tarkasti käyttäjien unikäyttäytymisen, arvioiden unenlaatua ja auttaen tekemään muutoksia paremman unen saamiseksi. Kuukautiskierron seuranta varmistaa, että naiskäyttäjät voivat vaivattomasti pitää kirjaa kierroistaan, tarjoten yksityiskohtaista tietoa terveydenhallintaa varten.

Honor Band 9 sisältää ominaisuuksia myös stressinhallintaan, mukaan lukien ohjatun hengitysharjoittelun, jonka avulla käyttäjät voivat ottaa rahoittavan hetken, vähentäen ahdistusta ja edistäen rentoutumista.

24 tunnin automaattinen sykkeen mittaus seuraa jatkuvasti käyttäjien sykettä ja lähettää tarvittaessa hälytyksiä korkeista tai matalista leposykkeistä, varmistaen nopean reagoinnin mahdollisiin epäsäännöllisiin havaintoihin. Lisäksi SpO2-seuranta mahdollistaa veren happipitoisuuden reaaliaikaisen valvonnan, ilmoittaen vastaavasti matalista veren happipitoisuusarvoista.

Monipuolisilla terveyden seurantatoiminnoilla uusi Honor Band 9 mahdollistaa käyttäjille asettaa oman hyvinvointinsa etusijalle ja tehdä perusteltuja päätöksiä terveemmän ja tasapainoisemman elämäntavan saavuttamiseksi.

Loistava terveyskumppani

Honor Band 9 on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava terveyskumppani jokaiselle käyttäjälle. Laite on lähes huomaamaton, mutta samalla tyylikäs ranteessa, jonka lisäksi monipuoliset terveys- ja urheilutoiminnot laajentavat käsitystä omasta terveydestä. Ennen kaikkea Honor Band 9 voi edistää ja kannustaa saavuttamaan omat tavoitteet.

Mukana on hyödyllisiä lisäominaisuuksia päivittäiseen käyttöön. Honor Band 9 on kuin älykäs avustaja, sillä sen kautta voi tarkistaa esimerkiksi päivän sään, ilmoitukset tai hallita mediaa. Laite tukee Honor-laitteilla myös puhelimen kameran kaukolaukaisua sekä puhelimen etsimistä sen hukkuessa.

Yhdessä Honor Health -sovelluksen kanssa aktiivisuusranneke tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia edulliseen hintaan. Honor Band 9 toimii saumattomasti yhdessä Honor-puhelimien kanssa, mutta myös muiden Android 9.0 ja iOS 11 tai uudempiin käyttöjärjestelmiin perustuvien puhelimien kanssa.

Osta HONOR Band 9 -aktiivisuusranneke!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor