HuaweiYleinen

Huawei julkistaa uutuuksia 7. toukokuuta globaalisti – Luvassa puettavia laitteita, MateBook-tietokoneita ja MatePad-tabletteja

Huawei on tänään vahvistanut järjestävänsä 7. toukokuuta uusien tuotteiden globaalin lanseeraustilaisuuden. Tällä kertaa tapahtuman sijainniksi on valittu Dubai. Huawei vihjailee julkistuksesta X-palvelussa, jossa vahvistetaan myös tuotekategoriat, joihin uutuuksia on lupa odottaa.

Uusia tuotteita nähdään Huawei Wearables -kategoriaan, joka tarkoittaa esimerkiksi älykelloja. Lisäksi MateBook-sarja tulee saamaan jatkoa, joten odotettavasti uusia kannettavia tietokoneita tuodaan globaalisti myyntiin. Huawei on kertonut MatePad-tabletteja olevan tulossa myös.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Uusia puhelimia tapahtumassa ei välttämättä nähdä. Huawei esitteli aikaisemmin tässä kuussa uudet Pura 70 -sarjan lippulaivapuhelimet kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta 7. toukokuuta niitä ei odoteta julkaistavaksi globaaleilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkoista julkaistavista tuotteista ei ole vielä tietoa. Nettiin on vuodettu aikaisemmin kuvia jo muun muassa Watch Fit 3 -älykellosta, mutta varmuutta sen julkaisusta toukokuussa ei vielä ole.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei