HonorYleinen

Honor Choice Earbuds X -kuulokkeet myyntiin Suomessa 49,90 euron hintaan – jopa 28 tunnin akunkesto

Honor Choice Earbuds X

Honor on tuonut Suomessa myyntiin uudet Honor Choice Earbuds X -kuulokkeet, jotka edustavat yhtiön tuttua Choice-mallistoa. Kyseessä on tuotemallisto, jonka tuotteet eivät ole Honorin itse kehittämiä, vaan niitä myydään yhtiön brändillä. Nyt uutuuskuulokkeet asettuvat Suomessa edulliseen alle 50 euron hintapisteeseen.

Honor Choice Earbuds X -kuulokkeet tarjoavat aidosti langattoman kokemuksen, ja niissä luotetaan niin sanottuun avonaiseen rakenteeseen. Tulppia ei kuulokkeissa ole, eivätkä ne tarjoa aktiivista taustamelun vaimennusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänentoisto on suurien 12 mm dynaamisien elementtien varassa, joiden luvataan tarjoavan hyvän äänentoiston. Kuulokkeet on varusteltuna myöskin AAC-koodekilla, jonka luvataan parantavan äänenlaatua. Yhteys muodostetaan Bluetooth 5.2 -yhteyden ylitse.

Honor Choice Earbuds X -kuulokkeille luvataan jopa 28 tunnin akunkesto, joka on saavutettu laskemalla yhteen myös latauskotelon akku. Kuulokkeissa itsessään on 6 tunnin toistoaika. Kuulokkeissa on 40 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 500 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Kuulokkeissa on panostettu kevyeen ja kompaktiin rakenteeseen, sillä mitoiksi on ilmoitettu 33 x 17,4 x 18,4 millimetriä ja yhden kuulokkeen paino on vain 4,3 grammaa. Honor Choice Earbuds X tarjoaa myös IPX4-luokituksen mukaisen roiskevedenkestävyyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa Honor Choice Earbuds X -kuulokkeet ovat tarjolla ainoastaan valkoisessa väriversiossa ja hintaa on 49,90 euroa. Kuulokkeet ovat artikkelin kirjoitushetkellä saatavilla jo Verkkokauppa.comin valikoimista, mutta saatavuus tulee laajenemaan pian muillekin jälleenmyyjille.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor