HMD globalNokiaYleinen

HMD Global julkaisi uusia Nokia-kuulokkeita – kahdet langattomat nappikuulokkeet ja kahdet sangalliset kuulokkeet

Nokia Go Earbuds2+

Suomalainen HMD Global julkaisi tänään Nokia G11- ja Nokia G21 -älypuhelimet, mutta kyseessä eivät olleet yhtiön ainoat julkaisut. HMD Global on esitellyt myös neljät uudet kuulokkeet, joista kahdet ovat täyslangattomia nappikuulokkeita ja loput kaksi ovat sangallisia kuulokkeita. Julkaisun aikaan HMD Global ei kertonut kuulokkeista tietoja, mutta nyt ne on listattu Nokia.com-sivulle.

Nappikuulokkeiden valikoima laajenee toisen sukupolven Nokia Go Earbuds2+ ja Nokia Go Earbuds2 Pro -malleilla. Nokia Go Earbuds2 Pro -kuulokkeet ovat paremmin varustellut ja ne tarjoilevat tulpallisen rakenteen. Kuulokkeissa kerrotaan olevan 10 mm dynaamiset elementit, jotka takaavat hyvän basson. Lisäksi niissä on 24 tunnin akunkesto latauskotelon kanssa sekä HMD Global on tehnyt kuulokkeista IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevettä kestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Go Earbuds2 Pro -kuulokkeet ovat tarjolla mustassa ja valkoisessa värissä. Niissä on Bluetooth 5.2 -yhteys, USB-C-latausliitin, 40 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 300 milliampeeritunnin akku. Kuulokkeet painavat vain 4,3 grammaa. HMD Global on kertonut hinnaksi 45 dollaria.

Nokia Earbuds2+

Nokia Go Earbuds2+ -kuulokkeet ovat hieman vaatimattomammat ja niissä on avoin rakenne. HMD Global lupaa niissäkin olevan 24 tunnin akunkesto, 10 mm dynaamiset elementit sekä IPX4-luokituksen mukainen roiskeveden kestävyys. Teknisesti suuria eroavaisuuksia ei ole, mutta niiden hinta on noin 40 dollaria.

Nokia Wireless Headphones

HMD Global esitteli myös Nokia Wireless Headphones -kuulokkeet, joissa on sangallinen toteutus. Kuulokkeiden avainominaisuuksia ovat 40 mm elementit vahvalla bassolla sekä pitkä 60 tunnin mittainen akunkesto. Nokia Wireless Headphones -kuulokkeet on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen.

Teknisesti kuulokkeissa on kerrottu olevan 800 milliampeeritunnin akku ja lataus kestää 2,5 tuntia. Painoa kuulokkeilla on 188 grammaa. Kovin tarkkoja tietoja ei ole ilmoitettu, mutta kuulokkeiden pitäisi taittua kasaan, niissä on mikrofoni ja ne tukevat älyavustajia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia Wired Headphones

Toiset sangalliset kuulokkeet ovat pitkälti samanlaiset, mutta eivät ole langattomat. Kuulokkeet kantavat nimeä Nokia Wired Headphones, ja ne tarjoavat myös 40 mm elementit vahvalla bassolla. Yhteys onnistuu vain 3,5 mm kuulokeliittimellä. HMD Global ei ole valitettavasti ilmoittanut sangallisien kuulokkeidensa hintoja.

Lähde: Nokia.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global