HonorYleinen

Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeet myyntiin Suomessa alle 40 eurolla – Tarjoaa melunvaimennuksen ja IP54-luokituksen

Honor Choice Earbuds X5

Honor on laajentanut Honor Choice -tuotevalikoimaansa Suomessa uusilla kuulokkeilla. Kyseessä on tuotemallisto, jonka tuotteet eivät ole Honorin itse kehittämiä, vaan niitä myydään yhtiön brändillä. Nyt uudet Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeet asettuvat Suomessa alle 40 euron hintapisteeseen.

Honorin mukaan uudet Choice Earbuds X5 -kuulokkeet tarjoavat laadukkaan kuuntelukokemuksen kompaktissa ja edullisessa paketissa. Kuulokkeet painavat 4,6 grammaa ja niissä on tulpallinen toteutus. Mukana on myös IP54-luokituksen mukainen pölyn- ja roiskevedenkestävyys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

10 mm:n kokoisien dynaamisien kaiutinelementtien avulla kuulokkeet tarjoavat valmistajan mukaan kuuntelukokemuksen vaikuttavilla yksityiskohdilla ja rikkailla diskantti- sekä bassotasoilla. Tuettuna on myös kolme eri taajuuskorjaintilaa, joilla ääntä voi muokata omakseen. Tuettuna on aktiivinen melunvaimennus aina 30 desibeliin asti.

Bluetooth 5.3 varmistaa vakaan yhteyden ja kaksoismikrofonit yhdistettynä sisäänrakennettuun melunvähennysalgoritmiin parantaa puheluiden selkeyttä. Kuulokkeet voidaan yhdistää Honor AI Space -sovellukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeissa on luvattu olevan noin 9 tunnin mittainen akunkesto, mutta latauskotelon kanssa lukema nousee 35 tuntiin. Kuulokkeiden akku on kooltaan 30 milliampeerituntia ja latauskotelossa on 410 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Suomessa Honor Choice Earbuds X5 -kuulokkeet ovat saatavilla nyt ainakin Elisan kautta. Hintaa kuulokkeilla on 39,90 euroa. Väriversiona on ainoastaan valkoinen.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor