NothingYleinen

Huhu: Nothing työstää uutta Nothing Phone (2a) -puhelinta keskihintaluokkaan

Nothing Phone (1)

Nothing työstää jo kolmatta kärkipuhelintaan, mutta yhtiö on uuden huhun perusteella suunnittelemassa myös uutta keskihintaista puhelinta. Jos tiedot pitävät paikkansa, niin jossain kohtaa yhtiöltä voidaan odottaa Nothing Phone (2a) -puhelinta.

Nothing Phone (2a):n odotetaan olevan keskihintainen älypuhelin, jonka kehitystä on jatkettu Nothing Phone (2) -puhelimen julkaisun jälkeen. Kyseessä voisi olla suora seuraaja Nothing Phone (1) -puhelimelle, sillä yhtiön ensimmäinen puhelin oli keskihintainen. Toisen sukupolven laite on selvästi kalliimpi ja asettuu huippuluokkaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Joidenkin raporttien mukaan Nothing Phone (2):n kysyntä ei ole ollut aivan odotetulla tasolla ja jäänyt jopa ensimmäisen puhelimen jalkoihin. Tästä syystä keskihintaisen puhelimen tuominen markkinoille ei olisi varmasti huono idea.

X-julkaisun perusteella AIN142-mallikoodilla tunnetussa Nothing Phone (2a) -puhelimessa olisi 6,7 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli. Näytössä pitäisi olla kameraa varten tehty reikä. Vuodossa on myös hyvin epämääräinen kuva puhelimesta, joka paljastaa takaosan toteutuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuva ei kuitenkaan paljoa paljasta, mutta yleinen toteutus näyttää pitkälti samalta kuin Nothing Phone (1):n kohdalla. Takaosassa on kaksoiskamera ja Glyph-valot. Vuoto kannattaa ottaa edelleen pienellä varauksella vastaan, sillä mitään huhua tukevia tietoja ei ole saatu.

Jos huhussa on jotain perää, niin todennäköisesti lisätietoja kuullaan lähikuukausina.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing