HonorYleinen

Honor Earbuds X6 -kuulokkeet esiteltiin – 40 tunnin akku ja hinta alle 40 euroa

Honor Earbuds X6

Honor esitteli Honor 100 -sarjan älypuhelimien rinnalla kotimarkkinoillaan Kiinassa myös uudet Honor Earbuds X6 -kuulokkeet. Kyse on edullisista kuulokkeista, jotka ovat seuraajat vasta puolivuotta sitten esitellyille Honor Earbuds X5 -kuulokkeille.

Uutuuskuulokkeissa on kerrottu olevan hellävarainen muotoilu, ja niitä on miellyttävää pitää korvissa kevyen toteutuksen ansiosta. Honor Earbuds X6 ei tarjoa tulpallista rakennetta, vaan kuulokkeet ovat rakennettu avoimen toteutuksen ympärille. Kuulokkeista on kaksi väriversiota, jotka ovat perinteinen valkoinen sekä violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Äänentoisto on suurien 10 mm dynaamisien elementtien varassa, joiden luvataan tarjoavan hyvän äänentoiston. Honorin mukaan ääni olisi kirkas. Earbuds X6 on varusteltu HiFi 5 DSP -prosessorilla, joka purkaa korkealaatuiset musiikkitiedostot ja toistaa sen laadukkaana. Melunvaimennusta ei ole mukana, mutta kuulokkeet on varusteltuna taajuuskorjaimella.

Yhteys muodostetaan Bluetooth 5.3 -yhteyden ylitse ja tuettuna on yhteys kahteen laitteeseen samaan aikaan. Honor lupaa kuulokkeiden tarjoavan myös matalan latenssin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Earbuds X6 -kuulokkeille luvataan 40 tunnin akunkesto, joka on saavutettu laskemalla yhteen myös latauskotelon akku. Kuulokkeissa itsessään on 9 tunnin toistoaika. Kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 510 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Kuulokkeissa on panostettu kevyeen ja kompaktiin rakenteeseen, sillä mitoiksi on ilmoitettu 33,66 x 17,82 x 18,14 millimetriä ja yhden kuulokkeen paino on vain 3,8 grammaa. Latauskotelo painaa 33 grammaa. Honor Earbuds X6 -kuulokkeilla on IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys.

Kiinassa kuulokkeet maksavat 299 juania, joka vastaa 38 euroa.

Lähde: Honor Earbuds X6 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor