HonorYleinen

Honor Earbuds X7 -kuulokkeet esiteltiin – Hinta alle 40 euroa

Honor Earbuds X7

Honor 200 -sarjan puhelimien rinnalla Honor esitteli kotimarkkinoillaan Kiinassa myös uudet Honor Earbuds X7 -kuulokkeet. Kyseiset kuulokkeet jatkavat yhtiön avonaisten kuulokkeiden mallistoa, eikä myöskään hinta ole kovin paha.

Earbuds X7 -kuulokkeet ovat aluksi saatavilla Kiinan markkinoilla. Hintaa on 299 juania, joka vastaa noin 38 euroa. Väriversioita on kaksi, jotka ovat sininen Sky Blue sekä valkoinen Moon Shadow White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Latauskotelon muodon kerrotaan näyttävän kiveltä, eli se on ”pyöreä ja herkkä”. Kotelon mitat ovat 52,91 x 61,95 x 23,80 millimetriä ja painoa on 33,9 grammaa. Kuulokkeissa itsessään on avonainen rakenne ja ne painavat vain 3,8 grammaa. Kuulokkeiden mitat ovat 33,66 x 17,82 x 18,14 millimetriä. Mukana on IP54-luokitus.

Teknisesti Honor Earbuds X7 ei eroa suuresti edeltäjästään. Äänentoisto on suurien 10 mm dynaamisien elementtien varassa, joiden luvataan tarjoavan hyvän äänentoiston. Honorin mukaan ääni olisi kirkas. Earbuds X7 on varusteltu HiFi 5 DSP -prosessorilla, joka purkaa korkealaatuiset musiikkitiedostot ja toistaa sen laadukkaana. Melunvaimennusta ei ole mukana, mutta kuulokkeet ovat varusteltuna taajuuskorjaimella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhteys muodostetaan Bluetooth 5.3 -yhteyden ylitse ja tuettuna on yhteys kahteen laitteeseen samaan aikaan. Honor lupaa kuulokkeiden tarjoavan myös matalan latenssin.

Honor Earbuds X7 -kuulokkeille luvataan 40 tunnin akunkesto, joka on saavutettu laskemalla yhteen myös latauskotelon akku. Kuulokkeissa itsessään on 9 tunnin toistoaika. Kuulokkeissa on 41 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa on 510 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta.

Lähde: Honor Earbuds X7 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor