HonorYleinen

Honor esittelee MWC-messuilla Magic6- ja Magic V2 -sarjojen puhelimia 25. helmikuuta

Honor kertoi jo viime viikolla osallistuvansa Mobile World Congress -messuille helmikuun lopulla, mutta nyt Honor on vahvistanut tarkan päivämäärän. Yhtiö on kertonut uutuuslaitteita olevan luvassa 25. helmikuuta, eli noin neljän viikon kuluttua.

MWC-tilaisuutta varten on avattu jo vihjailusivu, jossa kerrotaan yhtiön esittelevän globaaleille markkinoille odotetut Magic6-sarjan lippulaivapuhelimet. Lisäksi sivustolla mainitaan myös Magic V2 -sarjan puhelimet, joita esitellään järjestyksessään jo neljännen kerran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic V2 esiteltiin viime syksynä Kiinassa, ja Euroopassa jo IFA-messuilla. Puhelin esiteltiin kolmannen kerran viime viikolla Euroopassa ja kuukauden päästä jälleen kerran. Odotettavasti luvassa on lisätietoja Magic V2 RSR -puhelimen saatavuudesta.

Vihjailevalla videolla Honor tuo vahvasti esille tekoälyä, joka tulee olemaan erityisesti Magic V2 -puhelimien tärkeimpiä myyntivaltteja. Magic6 -puhelimet esiteltiin jo Kiinassa tammikuun alussa, joten lisätietoja niistä löytyy aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Honor on luvannut MWC-messuilla Posrche-yhteistyön saavan jatkoa, joten Magic6-sarjaan saadaan todennäköisesti myös Posrche Design -erikoisversio. Huhut ovat povanneet Magic6 RSR -puhelinta, joka voisi tuoda myös teknisiä muutoksia verrattuna esimerkiksi Magic6 Prohon.

Lisätietoja Honorin suunnitelmista MWC-messujen osalta saadaan varmasti lähempänä. SuomiMobiili on myös paikan päällä messuilla raportoimassa uutuuksista helmikuun lopulla.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor