OnePlusYleinen

OnePlus esitteli uuden ja edullisen 5G-puhelimen – Tässä on näyttävä OnePlus Nord N30 SE

OnePlus Nord N30 SE

OnePlus on esitellyt valikoiduilla markkinoilla uuden edullisen hintapisteen 5G-puhelimen. Kyseessä on OnePlus Nord N30 SE, joka on käytännössä täysin sama laite kuin Oppon aikaisemmin globaaleille markkinoille julkaisema Oppo A79 5G.

Uusi puhelin on listattu OnePlussan virallisilla sivuilla valituilla markkinoilla, mutta nähtävästi Suomessa puhelinta ei tulla myymään. OnePlus Nord N30 SE tulee tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat Cyan Sparkle sekä Black Satin. Mitat ovat 165,6 x 76 x 7,99 millimetriä ja painoa on 193 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,72 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080), 20:9-kuvasuhde sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Kirkkaus yltää 680 nitiin ja näyttöä on suojaamassa Panda-lasi.

Suorituskyvystä vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 6020 -järjestelmäpiiri, joka takaa tuen 5G-yhteyksille. RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sen lataus onnistuu 33 watin tehoisella SuperVOOC-latauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin tasoinen pääkamera. Sensori on kooltaan 1/2.76 tuumaa ja siinä on 0,64 mikronin pikselikoko. Pääkamerassa on myös f/1.8-aukolla varusteltu linssi. Toinen kameroista on 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord N30 SE tuo mukanaan myös, kuulokeliittimen, stereokaiuttimet sekä erillisen äänen tehostamistilan. Puhelimessa on Bluetooth 5.3 sekä NFC. Sormenjälkilukija on sijoitettuna puhelimen kylkeen virtapainikkeen yhteyteen. Käyttöjärjestelmäksi kerrotaan vanha Android 13, jonka päällä on OxygenOS 13.1.

Toistaiseksi OnePlus Nord N30 SE -puhelimen tarkkoja hinta- ja saatavuustietoja ei ole kerrottu.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus