HonorYleinen

Honor esitteli MWC-messuilla MagicBook Pro 16 -tietokoneen

Honor esitteli aiemmin sunnuntaina Euroopan markkinoille Magic6 Pro-, Porsche Design Honor Magic V2 RSR -älypuhelimet sekä Honor Pad 9 -tabletin. Samassa yhteydessä Honorilta nähtiin uusi MagicBook Pro 16 -kannettava tietokone. 

Läppäri varustettu 16-tuumaisella FullView-näytöllä, jonka resoluutio on 3072×1920 pikseliä. Näyttö yltää 500 nitin kirkkauteen ja tarjoaa 100 prosenttisen kattavuuden DCI-P3- ja sRGB-väreille. Näytössä on myös 100 prosenttinen HDR-tuki. Näytön ja rungon suhteen kerrotaan olevan varsin korkea 93 prosenttia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MagicBook Pro 16 saa tehonsa Intelin Core Ultra 7 155H -järjestelmäpiiristä. Piiri on varustettu kuudella suorituskykyisemmällä ja kahdeksalla vähävirtaisemmalla ytimellä. Varsinaisten ytimien apuna on 22 säiettä. 

Järjestelmäpiirissä on kaksi kehittynyttä Intel Gen3 Neural Computer Engine -moottoria, jotka nopeuttaa tekoälytehtävien suorittamista huomattavasti. Näytönohjaimena toimii Nvidian RTX 4060, jossa on 8 gigatavua muistia.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

MagicBook Pro 16 -läppärissä on 75 wattitunnin akku, jonka luvataan kestävän PCMark 10:n akkutestissä 10 tuntia yhdellä latauksella. Painoa läppärillä on 1,86 kiloa.

Toistaiseksi saatavuudesta Suomessa ei ole tietoa. 

Lähde: Honor 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor