XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli uudet Watch 2 ja Watch S3 -älykellot sekä Xiaomi Pad 6S Pro -tabletin globaalisti

Xiaomi on esitellyt Barcelonassa järjestettävien MWC-messujen alla maailmanlaajuisille markkinoille tarkoitetut Xiaomi Smart Band 8 Pro-, Watch S3-, Watch 2 -kellot sekä Xiaomi Pad 6S Pro -tabletin, jonka Xiaomi julkaisi vasta muutama päivä sitten Kiinan markkinoille.

Xiaomi Pad 6S Pro on varustettu 12,4 tuuman LCD-näytöllä, jossa on korkeintaan 144 hertsin virkistystaajuus. Näytön tarkkuus on 3K-tasoa ja näytön kirkkaus yltää parhaimmillaan 900 nitiin asti. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Pad 6S Pron tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 8, 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia ja tallennustilaa mallista riippuen 256, 512 tai 1000 gigatavua, eli yhden teran verran. Tallennustila on toteutettu UFS 4.0 -tekniikalla.

Tabletin akun koko on 10 000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 120 watin teholla. Akku tukee Power Delivery 3.0 -standardia. Tabletissa on 50 megapikselin pääkamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus yltää 32 megapikseliin.   

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tabletin sormenjälkilukija sijaitsee virtapainikkeen yhteydessä. Tabletissa on USB-C-portti, WiFi 7- sekä Bluetooth 5.3 -yhteys. Xiaomi toimittaa Pad 6S Pron Android 14 -käyttöjärjestelmällä ja yhtiön uudella HyperOS -käyttöliittymällä. Hinnaksi Xiaomi ilmoitti 699 euroa. 

Julkaistun kellomalliston edullisin Xiaomi Smart Band 8 Pro on varustettu 1.74 tuuman AMOLED-näytöllä. Kellolla on painoa ainoastaan 22.5 grammaa. Kellon mukana tulee yli 150 treenimuotoa, joita kello pystyy mittaamaan. Akun kestoksi kellolle luvataan 14 päivää ja kellossa on 5ATM-vedenkestävyys. Laitteelle ilmoitettiin hinnaksi 69 euroa. 

Toisena kellona esiteltiin Xiaomi Watch S3, jossa on pyöreä kellotaulu. Kellon AMOLED-näytön koko on 1.43 tuumaa ja näyttö yltää 600 nitin kirkkauteen. Kello kykenee mittaamaan sydämmen sykkeen lisäksi unta ja verenhappisaturaatiota.  

Kello tarjoaa Xiaomi Smart Band 8 Pron tavoin 15 päivän akun keston, yli 150 urheiluvaihtoehtoa sekä 5ATM-vedenkestävyyden. Kellossa on mukana eleohjaus, joka toimii sormia napsauttamalla yhteen. Watch S3 -kellolla on hintaa 149 euroa. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kallein Xiaomi Watch 2 -älykello on aiemmista poiketen varustettu Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä. Teknisesti kello tarjoaa suorituskykyisimmän puettaviin laitteisiin tarjolla olevan Qualcommin Snapdragon W5+ Gen 1 -suorittimen. Suorittimen kaverina kellossa on 32 gigatavua tallennustilaa. 

Watch 2 on varustettu pyöreällä 1.43 -tuumaisella AMOLED-näytöllä. Kellon runko on rakennettu alumiiniseoksesta. Kellolle Xiaomi lupaa 65 tunnin akun keston 

Kellossa kerrotaan olevan uudistettu sensoriteknologia, joka parantaa esimerkiksi sykkeen mittausta 4,7 prosentilla aiempaan verrattuna. Muina mainostettuina ominaisuuksina on 12-kanavainen PPG-sensoriteknologia, Dual-Band GNSS, jonka on tarkoitus parantaa GPS-yhteyden tarkkuutta. 

Xiaomi Watch 2 -kellon hinnaksi ilmoitettiin 199 euroa. 

Lähde: Xiaomi 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi