HonorYleinen

Honor esitteli nelitasoisen AI-strategiansa sekä vahvisti uusiin puhelimiin tulevan generatiivisen tekoälyn kokemuksia

Honorin toimitusjohtaja George Zhao VivaTech-tapahtumassa Pariisissa.

Honor on tänään pitänyt teknologia- ja innovaatiotapahtuma VivaTechissa puheenvuoron, jossa esiteltiin innovatiivinen lähestymistapan laitepohjaiseen tekoälyyn. Samalla Honor julkisti nelitasoisen AI-strategiansa. Honor ilmoitti myös tulevista generatiivisista AI-kokemuksista yhdessä Google Cloudin kanssa, jotka ovat tulossa yhtiön älypuhelimiin.

”Honorilla uskomme vahvasti, että yhdistämällä laitepohjaisen tekoälyn personoinnin, intuitiivisuuden ja yksityisyyden suojan avulla, jokainen voi hyödyntää tekoälyn täyden potentiaalin turvallisesti ja varmasti”, totesi Honorin toimitusjohtaja George Zhao. ”Olemme myös iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötä Google Cloudin kanssa, hyödyntäen yhteistä asiantuntemustamme tämän hybridilähestymistavan mahdollisuuksien avaamiseksi ja tarjotaksemme entistä saumattomampia tekoälykokemuksia käyttäjillemme”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana Honor esitteli nelitasoisen AI-arkkitehtuurinsa ja kertoi keskittyvänsä tekoälyn integroimiseen MagicOS-ohjelmistossa. Nelitasoinen arkkitehtuuri koostuu erillisistä kerroksista. Perustana on laitteiden ja käyttöjärjestelmien välinen tekoäly, joka luo Honorin mukaan avoimen ekosysteemin ja mahdollistaa laskentatehon ja palveluiden jakamisen laitteiden ja käyttöjärjestelmien kesken.

Alustatason tekoälykerroksen luvataan mahdollistavan personoidun käyttöjärjestelmän, tarjoten aikomuksiin perustuvan ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen sekä personoidun resurssien allokoinnin. Kolmannella kerroksella sovellustasoinen tekoäly tuo mukanaan joukon generatiivisia tekoälysovelluksia, jotka mullistavat käyttäjäkokemuksen. Viimeisenä, pilvipalvelujen käyttöliittymäkerros tarjoaa käyttäjille pääsyn laajoihin pilvipalveluihin samalla kun se painottaa yksityisyyden suojaa, luoden kokonaisvaltaisen ja tulevaisuuteen suuntautuneen tekoälykokemuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Osana MagicOS 8.0 -ohjelmistoa Magic Portal on aiepohjainen perustuva käyttöliittymä, joka ymmärtää käyttäjän käyttäytymistä ja yksinkertaistaa monimutkaisia tehtäviä yksivaiheisiksi prosesseiksi. Tällä hetkellä Magic Portal tukee 100 sovellusta seitsemässä eri käyttöskenaariossa, mukaan lukien matkustus, tuottavuus, viestintä, haku, viihde, ostokset ja sosiaalinen media, ja sen käyttöä on suunniteltu laajennettavan tulevaisuudessa tarjoamaan entistä saumattomampia ja älykkäämpiä tekoälykokemuksia.

Osana Honorin nelitasoista tekoälystrategiaa Honor aikoo jatkossa integroida generatiivisia AI-kokemuksia, joita Google Cloud tukee. Nämä tulevat uusiin puhelimiin, kuten pian julkaistaviin Honor 200 -sarjan laitteisiin.

Lähde: Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor