SonosYleinen

Sonos esitteli ensimmäiset kuulokkeensa – Sonos Ace -kuulokkeilla hintaa 499 euroa

Erilaisista kodin ääniratkaisuista tunnettu Sonos on esitellyt ensimmäiset kuulokkeensa. 499 euron sankakuulokkeet on varustettu taustamelunvaimennuksella sekä häviöttömällä äänellä.  

Kuulokkeet on varustettu 40 mm dynaamisella ohjaimella, jotka kykenevät tarjoamaan häviöttömän äänen USB-C-kaapelin avulla. Bluetoothin avulla häviöttömän äänen kerrotaan toimivan Android-laitteilla, joissa on tuettuna Qualcommin Snapdragon Sound AptX For Lossless -teknologia. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonos kertoo, että kuulokkeisiin on suunniteltu uudenlainen TrueCinema-teknologia, jonka luvataan tarjoavan käyttäjälle tarkan ja immersiivisen kotiteatterikokemuksen. 

 Kuulokkeissa on perinteisen aktiivisen melunvaimennuksen lisäksi erillinen valppaustila, jonka kerrotaan sekoittavan osan ulkoisista ympäristön äänistä musiikkiin ja muuhun sisältöön, jolloin käyttäjä pysyy tietoisena ympäristöstään. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeista löytyy 1060 milliampeeritunnin Li-ion-akku ja Sonos lupaa kuulokkeille 30 tuntia kuunteluaikaa yhdellä latauksella. Akkua voidaan ladata USB-C-kaapelin avulla, joka toimitetaan pakkauksen mukana. Yhtiön mukaan kolmen minuutin pikalataaminen tuo kuulokkeille kolme tuntia kuunteluaikaa. 

Muita kuulokkeista löytyviä ominaisuuksia ovat Dolbyn tarjoama dynaaminen pään asennon seuranta, Dolby Atmos sekä säädettävä taajuuskorjain. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.4 -yhteys. 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonos Ace -kuulokkeiden mitoiksi on ilmoitettu 191 x 160 x 85 millimetriä ja painoa kuulokkeilla on 312 grammaa. Kuulokkeet ovat säädettävissä sopiviksi portaattomasti teleskooppivarren avulla. 

Kuulokkeet saapuvat myyntiin kahdessa värissä, jotka ovat valkoinen ja musta. Kuulokkeissa kerrotaan olevan mattapinnoite. Sonos Acet tulevat ennakkotilattavaksi 5. kesäkuuta.

Lähde: Sonos 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sonos