HonorSponsoroitu

HONOR ja Porsche Design yhdistävät huipputekniikan ja luksuksen – Uusi taittuvanäyttöinen puhelin tulossa Euroopan markkinoille tammikuussa 2024

Stefan Buescher Porsche Lifestyle Groupin hallituksen puheenjohtaja sekä George Zhao Honorin toimitusjohtaja.

Globaali teknologiabrändi Honor ja luksustason lifestyle-brändi Porsche Design ovat ilmoittaneet strategisesta kumppanuudestaan. Molemmat brändit yhdistävät voimansa luodakseen innovatiivisia tuotteita, jotka yhdistävät poikkeuksellisen ja toiminnallisen muotoilun huipputeknologiaan.

Yhteistyön tavoitteena on saavuttaa jatkuvasti uutta huippuosaamista ja rikkoa mahdollisuuksien rajoja. Honor ja Porsche Design yhdistävät suunnittelufilosofiansa luodakseen korkealaatuisia älylaitteita ja tarjotakseen asiakkailleen luksuskokemuksen elektroniikkamaailmassa.

Honor on myös vahvistanut julkaisevansa uuden taittuvanäyttöisen puhelimensa tammikuussa Euroopassa juhlistaen yhteistyötään Porsche Designin kanssa.

Kumppanuus yhdistää molempien parhaat puolet

Laajojen ja kehittyneiden tutkimus- ja kehitysmahdollisuuksiensa kautta Honor on uranuurtaja monilla teknologian osa-alueilla. Itsenäistyttyään vuonna 2020 yhtiö nousi välittömästi alan johtavaksi toimijaksi taittuvien älypuhelinten ja mobiilikuvantamisen innovaatioissa sekä vakiinnutti asemansa avainpelaajana älypuhelinmarkkinoilla.

Honorin tuote- ja palveluvalikoima vakuuttaa älykkäillä ja innovatiivisilla tuotteilla, joissa on panostettu parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen ja huippuominaisuuksien tarjoamiseen. Honorin tuotteissa on panostettu erityisesti kuluttajille tärkeisiin osa-alueisiin, kuten akunkestoon, näyttöteknologioihin sekä valokuvaus- ja videokuvaukseen.

Porsche Design tuo ainutlaatuisen muotoiluosaamisensa ja vuosikymmenten mittaisen kokemuksensa luksussegmentiltä tähän yhteistyöhön. Brändin arvostus ja menestys perustuvat ajattomaan, toiminnalliseen ja puhdaslinjaiseen muotoilufilosofiaan, jonka määritteli professori Ferdinand Alexander Porsche. Hän ei ainoastaan suunnitellut legendaarista Porsche 911 -autoa vaan loi myös maailman ensimmäisen kokomustan rannekellon. Porsche Design voi katsoa taaksepäin yli 15 vuoden menestyksekkääseen taipaleeseen älypuhelinalalla, suunnitellen ja osallistuen lukuisien huippusuorituskykyisten laitteiden kehittämiseen.

”Yksinoikeudellinen kumppanuus Honorin kanssa on merkkipaalu Porsche Designin ikonisen elektroniikkatuotevalikoiman laajentamisessa. Honorin kanssa olemme löytäneet täydellisen brändikumppanin edistämään innovaatioita ja tarjoamaan asiakkaillemme jännittäviä uusia tuotteita, jotka yhdistävät poikkeuksellisen muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn täydellisesti. Tavoitteenamme on tulla johtajiksi modernin luksussegmentin älylaitteissa”, sanoo Stefan Buescher, Porsche Lifestyle Groupin hallituksen puheenjohtaja.

”Olemme kunnianhimoisia työskennellessämme Porsche Designin kanssa, ja tutkiessamme, miten avoimuus ja innovatiivinen yhteistyö voivat yhdistää poikkeuksellisen muotoilun ja erinomaisen suorituskyvyn tuodakseen viimeisintä tekniikkaa älylaitteiden huippusegmenttiin”, sanoo HONORin toimitusjohtaja George Zhao. ”Honorin ihmiskeskeinen suunnittelu sulautuu Porsche Designin brändifilosofiaan luoden älykkäitä luksustuotteita, jotka kiihdyttävät tekniikkaharrastajien ja Porsche-harrastajien elämäntapaa. Tämä pitkäaikainen yhteistyö Honorin ja Porsche Designin välillä avaa jännittäviä uusia mahdollisuuksia kasvaa markkinoilla ympäri maailmaa.”

Yhdistämällä innovatiivista teknologiaa, uraauurtavia tuotekonsepteja ja ajatonta estetiikkaa nämä kaksi brändiä odottavat tuovansa viimeisintä huipputekniikkaa ja ensiluokkaista puhdasta muotoilua luksusälylaitteiden maailmaan. Ensimmäinen yhteistyössä kehitetty älylaite Honorin ja Porsche Designin välillä esitellään Kiinan markkinoille tammikuussa 2024.

Uusi taittuvanäyttöinen Honor Magic V2 julkaistaan 26. tammikuuta Euroopassa

Honor ja Porsche Design juhlistavat uutta yhteistyötä 26. tammikuuta Porsche Experience Centerissä, Saksan Leipzigissä julkaisemalla uuden taittuvanäyttöisen Honor Magic V2 -älypuhelimen Euroopan markkinoille. Lisäksi luvassa on samaan aikaan uusi yllätystuote.

Taittuvanäyttöinen Honor Magic V2 -älypuhelin sai ensiesityksensä Euroopassa jo IFA 2023 -messuilla Berliinissä, jossa laite sai suurta kiinnostusta osakseen. Honor Magic V2 kuvastaa täydellisesti Honorin näkemystä taittuvista älypuhelimista, uudelleen määritellen alan standardit merkittävillä parannuksilla muotoilun, akun, näytön ja käyttäjäkokemuksen osalta.

Honor Magic V2 on tähän mennessä kevyin ja ohuin taittuva älypuhelin, jonka Honor on esitellyt. Se painaa vain 231 grammaa ja on ainoastaan 9,9 millimetriä paksu taitettuna. Siinä on uuden sukupolven piihiiliakku, jonka keskimääräinen paksuus on vain 2,72 millimetriä, mutta se tarjoaa suuren jopa 5000 milliampeeritunnin kapasiteetin.

Honor Magic V2

Kyseessä on myös ensimmäistä laatuaan oleva Super-light Titanium Hinge -saranalla varusteltu laite, jossa on Honorin patentoima uusi teräsmateriaali, joka lisää saranamekanismin lujuutta ja kestävyyttä. Honor Magic V2 on myös saanut arvostetun kestävyystodistuksen SGS:ltä, mahdollistaen saranoille yli 400 000 taittoa ja varmistaen jopa kymmenen vuoden käyttöiän, jos puhelinta taitetaan 100 kertaa päivässä.

Honor Magic V2:ssa on kolmoiskamera takana, johon kuuluu 50 megapikseliä pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera ja 20 megapikselin telekamera. Etukameroita on kaksi, joiden tarkkuus yltää 16 megapikseliin.

Ihmiskeskeisen innovaation avulla Honor Magic V2 tukee alan johtavaa 3840 Hz PWM -himmennystekniikkaa, joka minimoi silmien rasituksen ja varmistaa mukavan katselukokemuksen myös pitkäaikaisessa käytössä. Puhelimessa on kaksi huipputason näyttöä, jotka ovat 6,43 tuuman ulkopuolen näyttö sekä kookas 7,92 tuuman kokoinen sisäpuolen taittuva näyttö.

Honor Magic V2 -puhelimeen voi tutustua tarkemmin jo Honorin sivuilta tämän linkin takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor