HonorYleinen

Suorituskykyinen Honor X50 GT -älypuhelin esitellään 4. tammikuuta – Tarjoaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin

Honor X50 GT

Honor on tänään vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa 4. tammikuuta uuden suorituskykyisen, mutta todennäköisesti edullisen puhelimen. Kyseessä on muutamana otteeseen huhuttu Honor X50 GT, joka olisi muokattu versio Honor X50 -puhelimesta.

Honor on julkaissut puhelimesta kuvia sosiaalisen median kanavissa. Ulkoisesti suuria eroja ei ole nähtävissä Honor X50 -perusmalliin. Honor X50 GT:n takaosassa on ”ralliraita”, ja väriversiot ovat hopea sekä musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan puhelimeen tulisi Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka korvaisi Honor X50:n mukana olleen Snapdragon 6 Gen 1 -piirin. Muilta osin puhelimet olisivat lähdes identtisiä. Tarjolla on huhujen mukaan 6,78 tuuman kokoinen kaartuva OLED-näyttöpaneeli, jossa on 2652 x 1200 pikselin tarkkuus.

Honor X50 GT on saamassa 5800 milliampeeritunnin akun sekä 35 watin tehoisen pikalatauksen. Takaosan tärkein kamera olisi 108 megapikselin tasoinen, joka on 1/1.67 tuuman kokoinen ja tarjoaa linssissä f/1.75-aukon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honorin on huhuttu julkaisevan myös Honor X50 Pro -puhelimen, joka olisi samanlainen kuin Honor X50 GT. Joidenkin raporttien mukaan kyseinen malli nähtäisiin jo 29. joulukuuta, jolloin sen myynti alkaisi Kiinassa online-kanavissa.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor