HonorSponsoroitu

HONOR juhlistaa tänä lomakautena näkymättömiä sankareita koskettavalla videolla – Osallistu arvontaan ja voita HONOR-jouluherkkukori!

HONOR juhlii tänä jouluna näkymättömiä sankareita koskettavalla videolla ja sosiaalisen median arvonnalla. Näkymättömät sankarit laittavat itsensä muiden edelle työskentelemällä silloin kun muut lomailevat. Tänä vuonna HONOR haluaa muistaa erityisesti heitä.

HONOR julkistaa inspiroivan kunnianosoituksen, joka vangitsee näiden yksilöiden ilmentämän epäitsekkyyden ja huolenpidon. Tämä video on muistutus hiljaisista uhrauksista, joita monet ovat tehneet myös tänä juhlakautena ja kuinka teknologia on keskeinen kommunikaatioväline näiden omistautuneiden yksilöiden ja heidän läheistensä välillä.

Samanaikaisesti HONOR Suomi käynnistää arvonnan, jossa sosiaalisen median käyttäjiä kannustetaan nimeämään oma näkymätön sankarinsa. Tämä kampanja tarjoaa ihmisille tilaisuuden jakaa tarinoita kiitollisuudesta ja arvostuksesta niille, jotka epäitsekkäästi pitävät meistä huolta loman aikana.

Voit osallistua mukaan arvontaan kahdella eri tavalla:

Vaihtoehto A:

  1. Seuraa HONORia sosiaalisessa mediassa, Instagramissa tai Facebookissa
  2. Kommentoi ja tägää oma näkymätön sankarisi ”tuntematon sankari” -julkaisuun
  3. Kerro, miksi juuri hän on näkymätön sankari sinulle

Vaihtoehto B:

  1. Julkaise kuva omasta tuntemattomasta sankaristasi
  2. Käytä tunnisteita #HONORtobewithYou ja #MyUnsungHero
  3. Jaa syy miksi juuri hän on tuntematon sankarisi

”Tämä kampanja on meille kaikille tilaisuus muistaa keskuudessamme olevia sankareita, jotka tekevät lomakaudesta kirkkaamman ja lämpimämmän. Liity HONORin ystävällisyyden ja anteliaisuuden juhlaan kertomalla myös oma tarinasi. Tämän kampanjan kautta rohkaisemme kaikkia liittymään meidän sanomaan: ”It is, as always, an Honor to be with you”, sanoi HONOR Suomen maajohtaja Jason Wang.

Arvonta alkaa 11.12. ja päättyy 18.12., lisätietoja löytyy Honorin sivuilta tämän linkin takaa.

HONOR-puhelimet upeissa joulutarjouksissa!

Joulun lähestyessä HONOR ilahduttaa myös upeilla joulutarjouksilla. Kuluvan vuoden aikana Suomessa myyntiin on tuotu laaja valikoima eri hintaisia älypuhelimia, joita kannattaa harkita joululahjaksi vaikka itselle tai tuttavalle.

HONOR Magic5 Pro mahdollistaa huipputason kameransa kanssa joulun unohtumattomien hetkien taltioimisen. Puhelimen tehokas HONOR Falcon -kamerajärjestelmä antaa mahdollisuuden ottaa kuvia ilman epäröintiä öin ja päivin, läheltä ja kaukaa. Kolmesta 50 megapikselin sensorista koostuva kamerajärjestelmä tuo mukanaan valovoimaisuutta, laajan kuvakentän sekä monipuolisen zoomauksen.

Magic5 Pro tarjoaa myös muita huippuluokan tekniikoita, kuten 120 hertsin OLED-näytön, Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin sekä 5100 milliampeeritunnin akun. Joulutarjouksesta puhelimen pystyy ostamaan itselleen 899 euron hintaan.

HONOR 90 asettaa uuden standardin tyylikkyydelle sekä käytettävyydelle. 200 megapikselin kolmoiskamera riittää laadukkaiden kuvien ottamiseen, mutta samalla Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition 5G -järjestelmäpiiri pitää huolen erinomaisesta päivittäisestä suorituskyvystä. Suuri 5000 milliampeeritunnin akku mahdollistaa pitkän käyttöajan jopa raskaammassakin käytössä. Lisäksi Android 13 -käyttöjärjestelmään perustuva MagicOS 7.1 -ohjelmisto tarjoaa upeita kokemuksia, kuten Googlen palvelut.

Uutuuspuhelin on saatavilla alennetulla 349 euron lähtöhinnalla. Puhelinta myyvät useat suomalaiset jälleenmyyjät.

Varma valinta ilahduttamaan kenen tahansa joulua on HONOR 90 Lite -älypuhelin. Se tuo mukanaan HONOR 90 -puhelimesta tuttuja ominaisuuksia. Laitteessa on muun muassa kapeilla kehyksillä varusteltu 90 hertsin näyttöpaneeli, MediaTekin kehittämä Dimensity 6020 -järjestelmäpiiri sekä 100 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimeen on saatu myös riittävä 4500 milliampeeritunnin akku sekä 35 watin pikalataus.

Jouluntarjouksesta HONOR 90 Liten pystyy hankkimaan itselleen tai ystävälleen edullisella 199 euron hinnalla. Honorin kaikkiin puhelimiin voi tutustua yhtiön virallisilta verkkosivuilta ja valtuutetut jälleenmyyjät ovat listattuna alapuolella.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Honor