OnePlusYleinen

OnePlus vahvisti: OnePlus 12- ja OnePlus 12R -puhelimet julkaistaan globaalisti 23. tammikuuta

OnePlus julkisti joulukuun alussa uuden OnePlus 12 -lippulaivapuhelimen jo kotimarkkinoillaan Kiinassa, mutta tänään yhtiö on vahvistanut puhelimen tulevan myös globaaleille markkinoille yhdessä toisen puhelimen kanssa.

OnePlus 12- ja OnePlus 12R -puhelimet esitellään globaalisti 23. tammikuuta, eli reilun kuukauden kuluttua. OnePlussan R-sarjan puhelimia ei ole aikaisemmin nähty Kiinan ja Intian ulkopuolella, mutta nyt tilanteeseen tulee muutos.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus juhlistaa samalla myös kymmenennettä vuosipäiväänsä. Tähän päivään mennessä OnePlus on toiminut yli 50 markkinassa ympäri maailmaa ja yrityksellä on 50,2 miljoonaa rekisteröitynyttä yhteisön jäsentä globaalisti. Lokakuun 2023 loppuun mennessä OnePlus-laitteiden maailmanlaajuinen myynti kasvoi 59 prosentilla viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna.

”Vuonna 2013 olimme pieni tiimi, mutta meillä oli todella suuria ideoita parempien tuotteiden kehittämisestä”, sanoi Pete Lau, OnePlussan perustaja. ”Vaikka moni asia on muuttunut, myös moni asia on pysynyt ennallaan. Riippumatta siitä, kuinka maailma ympärillämme on muuttunut, olemuksemme OnePlussana pysyy samana. Niin kauan kuin pidämme kiinni ”Never Settle” -hengestämme, OnePlus pysyy aina uskollisena juurilleen.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12

OnePlussan mukaan uusi 12-sarja on kehitetty vastaamaan alan haasteeseen tasapainottaa korkea suorituskyky, virrankulutus, tehokas jäähdytys ja laitteen pitkäikäisyys. OnePlus 12 ja OnePlus 12R on molemmat suunniteltu todistamaan, että älypuhelimen ei tarvitse olla ”Plus”, ”Pro” tai ”Ultra” tarjotakseen parhaan laitteiston ja ohjelmistokokemuksen.

OnePlussan mukaan uudessa OnePlus 12 -puhelimessa on uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, 4. sukupolven Hasselblad-kamera, 64 MP 3x periskooppiobjektiivi ja laite on saatavilla uudenlaisessa Flowy Emerald -värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12

Suorituskykyinen OnePlus 12R on ensimmäinen R -sarjan laite, joka julkaistaan Intian ja Kiinan ulkopuolella.

Molemmat lippulaivapuhelimet julkaistaan globaalisti OnePlus Smooth Beyond Belief -lanseeraustapahtumassa, 23. tammikuuta 2024 Intiassa kello 16 Suomen aikaa.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus