HonorYleinen

Honor julkaisee älytelevisionsa 10. elokuuta

Honor on vahvistanut Kiinassa järjestetyssä tilaisuudessa, että yhtiö tulee julkaisemaan uuden älytelevision 10. elokuuta 2019. Honor-johtaja George Zhao on samalla myös vahvistanut muutamia tulevan Honor Vision -television ominaisuuksia.

Uudessa Honor Vision -televisiossa tullaan hyödyntämään Huawein uutta älytelevisioille räätälöityä Honghu 818 -järjestelmäpiiriä. Lisäksi Honor tulee valmistamaan ainakin kaksi versiota, jotka ovat perusversio sekä hieman kehittyneempi ja mahdollisesti suuremmalla näytöllä varusteltu versio. Yksi Honor Visionin erikoisuuksista on tekoälyominaisuuksilla varusteltu pop-up-kamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on sisällyttänyt uuteen Honghu 818 -piiriin seitsemän kuvankäsittelytekniikkaa, joista yksi on muun muassa HDR. Lisäksi järjestelmäpiiri tukee 8K 30FPS -tarkkuutta sekä 4K 120FPS -tarkkuutta. Huawei on lisännyt Honghu 810 -piiriin myöskin älypuhelimista tutun Histen-äänitekniikan.

Honor on Kiinassa aloittanut ottamaan vastaan ennakkorekisteröintejä vastaan kuluttajilta, vaikka Honor Vision -televisiota ei ole vielä edes julkaistu. Julkaisu tapahtuu siis 10. elokuuta, eli parin viikon päästä. Tilaisuudessa vahvistettiin myös, että Huawei tulee oman pääbrändinsä alaisuudessa julkaisemaan vastaavia televisioita syksyllä. Toistaiseksi ei ole vahvistettu älytelevisioiden saapumista Euroopan markkinoille.

Lähde: VMALL.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor